Beşiktaş antrenmanında sinirler gerildi! Teknik direktör Şenol Güneş disiplinsiz davranışları nedeniyle Valentin Rosier'i antrenmandan kovdu

Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta yaşanan bir gelişme herkesi şoke etti.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş antrenmanında sinirler gerildi! Teknik direktör Şenol Güneş disiplinsiz davranışları nedeniyle Valentin Rosier'i antrenmandan kovdu

Şenol Güneş önderliğinde hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Beşiktaş'ta Şenol Güneş ve Valentin Rosier arasında sinirler gerildi.

Fanatik'te yer alan haberde, Antalya'da kampta bulunan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, disiplinsiz davranışları nedeniyle Rosier'i çalışmadan gönderdi. Teknik direktör kararıyla o gün idmandan gönderilen tecrübeli sağ bek bugün de idmanda yer almadı. Yıldız futbolcuyla yolların ayrılması planlanıyor. Deneyimli teknik adam Ahmet Nur Çebi'den eksik bölgeler için 4 transfer istedi.

WEGHORST YORUMU

Antrenman sonunda Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, teknik direktör Şenol Güneş birlikte poz verirken; basın mensuplarının transfer sorularına espri ile karşılık verdiler. Şenol Güneş Hollanda - Arjantin maçında 2 gol atan ve yıldızlaşan Weghorst ve Dünya Kupası ile ilgili olarak da kısaca, “Weghorst iyi oyuncu. Penaltıya kalınca herkese eşit sürprizler oluyor, ben yanıldığım için daha konuşmayayım. Ben Brezilya'yı finalde bekliyordum, olmadı” diye konuştu.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin