Beşiktaş 2-2 Başakşehir MAÇ ÖZETİ İZLE

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 28'inci haftasında Beşiktaş, sahasında Başakşehir ile 2-2 berabere kaldı.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş 2-2 Başakşehir MAÇ ÖZETİ İZLE

Başakşehir, 35. dakikada Trezeguet ile öne geçti. Beşiktaş, 41. dakikada Güven Yalçın'ın golüyle eşitliği sağladı. Devre biterken 45+4. dakikada Stefano Okaka Başakşehir'i yeniden öne geçirdi.

Kenan Karaman, 54. dakikada sahneye çıkarak skora dengeyi getirdi. Milli futbolcu, Beşiktaş kariyerinde ilk gol sevincini yaşadı.

Bu sonucun ardından Beşiktaş 45 puana, Başakşehir ise 47 puana yükseldi.

Beşiktaş Kulübü, siyah-beyazlı ekibin Medipol Başakşehir'i konuk ettiği karşılaşma öncesinde, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' nedeniyle karşılaşmanın kadın taraftarlar ve 7-12 yaş arasındaki çocuklara ücretsiz olacağını açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından birçok kadın taraftar ve çocuklar tribünlerdeki yerlerini aldı. Çok sayıda kadın taraftarın karşılaşmayı tribünden takip etmesi dikkat çekti.

35'inci dakikada Medipol Başakşehir öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta Serdar Gürler, savunma arkasına hareketlenen Okaka'yı gördü. Ceza alanı içinde oluşan karambol sonrası Serdar Saatçı'nın uzaklaştırmak istediği top ceza sahası sol çaprazında Trezeguet'in önünde kaldı. Bu oyuncu rahat durumda topu boş ağlara gönderdi: 0-1.

41'inci dakikada Beşiktaş eşitliği yakaladı. Başakşehir savunmasının yaptığı pas hatasında araya giren Can Bozdoğan rakiplerinden sıyrıldıktan sonra ceza sahasına giren Güven Yalçın'ı gördü. Güven Yalçın, penaltı noktasının hemen gerisinden yaptığı vuruşla topu direk dibinden ağlarla buluşturdu: 1-1.

45+4'üncü dakikada Başakşehir bir kez daha öne geçti. Caiçara'nın pasıyla sağ kanattan savunma arkasına sarkan Serdar Gürler, havadan içeri çevirdi. Okaka'nın kafa vuruşunda top kaleci Ersin'in solundan ağlara gitti: 1-2.

54'üncü dakikada skora bir kez daha denge geldi. Sağ kanattan ceza sahasına giren Ghezzal rakiplerinden sıyrıldıktan sonra içeri çevirdi. Teixeira'nın ayak koyduğu top direkten döndü. Oluşan karambolde Kenan Karaman'ın şutunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 2-2.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin