Beşiktaş 1-0 Altay MAÇ ÖZETİ İZLE

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş, sahasında Altay'ı 1-0 mağlup etti. Beşiktaş, ligde 3 hafta sonra galibiyetle tanıştı.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş 1-0 Altay MAÇ ÖZETİ İZLE

Domagoj Vida sezonun ilk golünü attı, Beşiktaş Vodafone Park’ta kazandı. Beşiktaş, ligde 3 hafta sonra galibiyet aldı. Altay, ligde 2 maç aranın ardından kaybetti.

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Rıdvan Yılmaz, Valentin Rosier, Oğuzhan Özyakup, Georges Kevin-N'Koudou, Miralem Pjanic, Cyle Larin ve kart cezalısı Batshuayi kadroya alınmadı.

Süper Lig'de bu sezon 18 topu direkten dönen Beşiktaş, bu alanda ilk sırada yer alıyor. Siyah-beyazlılar 41 puana ulaştı ve 5. sıraya yükseldi. Altay ise 22 puanla 19. sırada kaldı.

Beşiktaş’ta Rıdvan’ın yokluğunda sol bekte görev alan Umut Meraş, siyah-beyazlı forma ile 5 maç sonra 11’de şans buldu. Son olarak Çaykur Rizespor maçında 11 oynayan Meraş, sakatlık nedeniyle Gaziantep FK, VavaCars Fatih Karagümrük ve Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ve Fraport TAV Antalyaspor maçlarında forma şansı bulamamıştı. Umut Meraş, son Adana Demirspor maçında ise oyuna sonradan girdi.

GÜVEN 4 MAÇ SONRA İLK 11'DE

Siyah-beyazlılarda Güven Yalçın, 4 maç sonra ilk 11’de şans buldu. Son olarak Gaziantep FK maçında kendisine ilk 11'de şans bulan Güven Yalçın, VavaCars Fatih Karagümrük, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Fraport TAV Antalyaspor ve Adana Demirspor maçlarında oyuna sonradan dahil olarak takımına destek verdi.

ÖZET İZLE

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin