Beşiktaş 0-4 Giresunspor MAÇ ÖZETİ İZLE

Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş, seyircisi önünde Giresunspor'a 4-0 yenildi. Giresunspor, tarihinde ilk kez bir maçta 4 gol attı.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş 0-4 Giresunspor MAÇ ÖZETİ İZLE

Beşiktaş, Süper Lig'de Giresunspor'u ağırladığı maçı 4-0 kaybetti. Beşiktaş ligde arka arkaya 4. kez, genelde ise arka arkaya 6. kez mağlup oldu.

Yeşil-beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 22’nci dakikada penaltıdan Diabate, 55’inci dakikada Balde, 63’üncü dakikada Serginho ve 90’ıncı dakikada Champness kaydetti. Beşiktaş’ta Necip Uysal, 39’uncu dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

CAN VE ROSIER’E ALKIŞ DİĞER FUTBOLCULARA TEPKİ

Beşiktaşlı taraftarlar karşılaşmanın 3-0’a gelmesinin ardında futbolculara tepki göstermeye devam etti. Özellikle yediği hatalı gollerin ardından Mert Günok, taraftarın hedef aldığı isimlerin başında geldi. Ayrıca Welnton, Vida ve oyundan çıkan N’Koudou ile Batshuayi taraftarın protestolarından nasibi aldı. Taraftarlar ayrıca, Giresunsporlu futbolcuları da oynadıkları futbol ve skordan dolayı alkışlarla destek verdi. Siyah-beyazlı taraftarların takımlarından sadece oyuna sonradan dahil olan Can Bozdoğan ve Valentin Rosier’i alkışlaması dikkatlerden kaçmadı.

MERT GÜNOK OYUNU SEDYEYLE TERK ETTİ

Siyah-beyazlı ekipte, tecrübeli file bekçisi Mert Günok, konuk ekibin 4’üncü golü öncesinde pozisyon almaya çalışırken çime takılıp yerde kaldı. Mert Günok’un yerde kalmasının ardından Champness topu ağlara gönderdi ve skoru 4-0’a getirdi. Dizi döndüğü öğrenilen Mert Günok, pozisyon sonrasında oyuna devam edemedi ve oyun alanını sedyeyle terk etti.

MAÇ ÖZETİ BURADA

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin