Bersay İletişim dünyanın en iyileri arasında

'Bersay İletişim' dünyanın en büyük PR ajanslarının sıralandığı listede yer alan ilk Türk şirketi oldu.

Google Haberlere Abone ol
Bersay İletişim dünyanın en iyileri arasında

The Holmes Report'un, ICCO (Uluslararası İletişim Danışmanlığı Organizasyonu) ile yaptığı iş birliği içinde her yıl hazırladığı ve dünyanın en büyük PR şirketlerinin sıralandığı World PR Report’un 2014 sonuçları açıklandı.



Bersay İletişim Grubu (BİG) listede Türkiye'den yer alan ilk ajans oldu.



İletişim sektörünün global ölçekte referans kaynaklarından biri olan The Holmes Report’un 2013 yılı verilerine göre Türkiye’nin en iyi iletişim danışmanlığı ajansı seçilen Bersay İletişim Grubu bir ilke daha imza attı.



The Holmes Report’un, iletişim danışmanlığı hizmeti veren ajansların bağlı olduğu meslek örgütlerinin uluslararası çatı kuruluşu ICCO ile işbirliği içinde hazırladığı raporda halkla ilişkiler ajanslarının büyüme hızı ve iş üretim kapasitesi verileri araştırılıyor. Sıralamada 200’üncü olan Bersay, aynı raporda 5’inci sırada yer alan uluslararası stratejik ortağı Ketchum ile ulusal ve uluslararası çapta projeler yönetiyor.



Bersay İletişim Grubu Ajans Başkanı Dr. Arın Saydam, elde edilen başarı için, “Zaman durmuyor biz de durmuyoruz! Her gün ‘Kendi şirketimiz adına nasıl bir katma değer üretiriz?’ diye düşünüyor ve müşterilerimize bu değeri nasıl yansıtabileceğimize odaklanıyoruz. Bersay İletişim Grubu’nun gücü, derinlikli bilgiye sahip, algıyı doğru yöneten, sürekli araştıran ve ‘İş’in ehli’ çalışanlarından geliyor” dedi.



Bersay’ın 24 yıllık tecrübesi ve birikimine vurgu yapan Saydam, açıklamasına şöyle devam etti:



Bu yıl içerisinde iki uluslararası başarıya imza attık. Kısa süre önce SABRE ödüllerinde ‘Türkiye’nin en iyi iletişim danışmanlığı ajansı’ seçildik; şimdi de ICCO’nun dünya sıralamasına giren ilk Türk iletişim şirketi olma şansını elde ettik. Başarılarımızı sürdürülebilir kılmak ve hizmet verdiğimiz alanlardaki verimliliğimizi derinleştirmek öncelikli hedefimiz; çalışanlarımıza ve müşterilerimize emekleri ve destekleri için şükran borçluyuz.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin