Berker Güven: Artık hesaplaşma zamanı

Kanal D’nin sevilen dizisi “Zalim İstanbul”da Berker Güven’in canlandırdığı tekerlekli sandalyeye mahkûm olan Nedim’in ayağa kalkmasıyla tüm dengeler altüst oldu...

Google Haberlere Abone ol
Berker Güven: Artık hesaplaşma zamanı

Son dönemin dikkat çeken oyuncularından Berker Güven, başrolünde yer aldığı Zalim İstanbul dizisiyle ilgili soruları yanıtladı.

17 bölümdür engelli gence hayat veren Berker Güven, Nedim’in kaybollan yıllarının hesabını soracağını söyledi: “Nedim intikam almıyor, ödeşiyor. Kendisine yaşatılanların hesabını soruyor.”

Tam 17 bölüm sonunda canlandırdığınız Nedim karakteri ayağa kalktı... Tekerlekli sandalyeye mahkûm, konuşamayan bir gence hayat vermek nasıl bir süreçti?

- Çok zorlu ve yorucu bir yolculuktu. Karakterin özel durumunun getirdiği sorumluluk gerçekten çok büyük. Bunun yanı sıra yoğun çalışma temposu ve uzun mesailer de cabası... Ama dizi ekibiyle bu duygusal ve fiziksel yorucu yolculuğun üstesinden gelmeyi başardım.

Sizi en çok hangi sahneler zorladı?

- 11 ve 15. bölüm arası benim için zordu. Çünkü Nedim’in iyileşme süreci duraklamıştı ve Cemre ondan uzaklaşmıştı.

Dolayısıyla etrafında sadece ona zarar vermek isteyen karakterler vardı. O sürecin içindeki Nedim’in hayatta kalma çabası, aynı zamanda umutsuzluk içinde sıkışıp kalması beni çok yıpratmıştı. (Hürriyet)

Röportajın devamını okumak için TIKLAYIN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin