Bergüzar Korel'den tek kişilik oyun

Bergüzar Korel’in ikinci bebeğini dünyaya getirdikten sonra ilk kez sahneye çıkacağı tek kişilik oyunu “Kızlar ve Oğlanlar” ise 30 Eylül Çarşamba akşamı KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda.

Google Haberlere Abone ol
Bergüzar Korel'den tek kişilik oyun

KüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe’de gerçekleştirilen KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nun renkli programı iki iddialı oyunla devam ediyor. Onur Saylak, Şükran Ovalı, Cem Yiğit Üzümoğlu, Sezin Akbaşoğulları, Esra Bağışgil ve Burakcan Doğan’ın rol aldığı “Evlat” oyunu 29 Eylül Salı akşamı; Bergüzar Korel’in ikinci bebeğini dünyaya getirdikten sonra ilk kez sahneye çıkacağı tek kişilik oyunu Kızlar ve Oğlanlar ise 30 Eylül Çarşamba akşamı KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda. URU organizasyonuyla gerçekleştirilen KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda sahnelenen oyunların biletleri, etkinlik başlama saati olan 21.00’e kadar online olarak Biletix’ten temin edilebiliyor.

Gerekli tüm hijyen önlemlerinin alındığı KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu uzun süredir sosyal hayattan uzak kalan İstanbullulara yemyeşil huzurlu bahçe ortamında nefes alabilecekleri, yeniden ve güvenle sosyalleşebilecekleri bir alan sunuyor.

Onur Saylak, Şükran Ovalı, Cem Yiğit Üzümoğlu, Sezin Akbaşoğulları, Esra Bağışgil ve Burakcan Doğan’ın rol aldığı “Evlat”, 29 Eylül Salı akşamı KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda seyirciyle buluşacak. Florian Zeller’in yazdığı, Hira Tekindor’un dilimize çevirdiği oyunun yapımcılığını Nisan Ceren Göçen, yönetmenliğini ise İbrahim Çiçek üstleniyor. İnsanı, aile olmanın önemini, baba ve oğul olmaya çalışanların hikâyesini sarsıcı bir dille anlatan oyun, veda ederken bile iz bırakmaya çalışan, bencil, sert, acımasız insanların öyküsünü sahneye taşıyor.

Bergüzar Korel’in ilk kez tiyatro sahnesine çıktığı tek kişilik oyunu “Kızlar ve Oğlanlar” ise 30 Eylül Çarşamba akşamı KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda sahnelenecek. Dennis Kelly’nin yazdığı, Hira Tekindor’un Türkçeleştirdiği ve Craft Tiyatro tarafından sahnelenen oyunun yönetmen koltuğunda İbrahim Çiçek oturuyor. Güzelliğin, aşkın, çocuğun, evin, paranın ve başarının değerini konu alan “Kızlar ve Oğlanlar”, özlemek üzerine bir oyun…

Açık Havada, Güvenle Sosyalleşme İmkânı
Misafirlerinin içleri rahat bir şekilde dışarıda vakit geçirmelerini sağlamayı amaçlayan KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda COVID-19 nedeniyle alınan hijyen tedbirleri en üst düzeyde uygulanıyor. Yalnızca online biletleme sisteminin kullanıldığı, kapıda bilet satışının yapılmadığı etkinliklerde misafirlerin ateş ölçümü sağlık görevlileri tarafından yapılıyor. Ortak kullanım alanlarında birçok noktaya dezenfektan üniteleri kurulan etkinlik alanında maske takma zorunlu bulunurken, maskesi olmayan seyircilere maske temin ediliyor.

50-145 TL arasında değişiklik gösteren bilet fiyatlarının tiyatro grupları tarafından belirlendiği KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nun program bilgisi ve biletleri Biletix’ten edinilebilir. Kapı açılış saatinin 19.30 olduğu program kapsamında oyunların başlama saati ise 21.00. Biletler oyun başlayana kadar online olarak Biletix’ten temin edilebilir.

KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu Program
24 Eylül Perşembe Süt Kardeşler – Süheyl Behzat Uygur Tiyatrosu
25 Eylül Cuma Üçü Bir Arada – İstanbul Halk Tiyatrosu
27 Eylül Pazar Kral Lear – Oyun Atölyesi
28 Eylül Pazartesi Kral Lear – Oyun Atölyesi
29 Eylül Salı Evlat – Nisan Ceren Göçen
30 Eylül Çarşamba Kızlar ve Oğlanlar – Craft Tiyatro
1 Ekim Perşembe Bir Garip Orhan Veli – Reha Özcan Kumpanyası
2 Ekim Cuma İki Bekar – Duru Tiyatro
7 Ekim Çarşamba Halktan Biri ‘Travis Pine” – KomediaTürk İstanbul
8 Ekim Perşembe Fanatik – Siyah Beyaz ve Renkli Tiyatro
10 Ekim Cumartesi Bir Baba Hamlet – Baba Sahne
11 Ekim Pazar Bir Baba Hamlet – Baba Sahne
15 Ekim Perşembe Bir Zamanlar Gazinoda – Arena Oyuncuları

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin