Bergüzar Korel ve Halit Ergenç: Sette odalarımız ayrı

Vatanım Sensin (Kanal D) dizisinde başrolleri paylaşan karı-koca, "Sette Bergüzar ve Halit olarak vakit geçirme şansımız yok" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Bergüzar Korel ve Halit Ergenç: Sette odalarımız ayrı

Hürriyet Hafta Sonu eklerinden Hakan Gence, Vatanım Sensin dizisinin setine girdi:



"Onları ilk kez ‘Binbir Gece’ dizisinde yan yana gördük. İzleyici ‘binbir güçlüğe’ göğüs geren bu çiftin hikâyesini çok tuttu. Sadece izleyici değil, kader de onları bir arada görmeyi sevmiş olacak ki Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çok geçmeden gerçek hayatta da sevgili oldu. Bu esnada şöhretleri ülke sınırlarını çoktan aşmıştı. Evlilikleri, çocuk sahibi olmaları geniş kitlelerce yakından takip edildi. Kariyerlerinde ayrı ayrı projelerde başarıyla ilerlerken bir yandan da ülkenin en sevilen çiftlerinden biri haline geldiler. Bu sezon olmaz denilen oldu, 10 yıl sonra yeniden bir dizide birlikte rol almayı kabul ettiler. İki yıldızı buluşturan bu güçlü yapımın şifrelerini çözmek için soluğu ‘Vatanım Sensin’ setinde aldık. Korel ve Ergenç başta olmak üzere ekibin önde gelenleriyle konuştuk.



Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in setteki dinlenme odaları ayrı. Çünkü onlar burada evli bir çift değil, iki iş arkadaşı. Evden çok burada vakit geçirdikleri için odalarında kendilerine ait küçük bir dünya yaratmışlar. Ergenç’in odası da oldukça sade döşenmiş: Üçlü bir koltuk, bir masa, mutfak tezgâhının üstünde bir espresso makinesiyle çeşit çeşit fincanlar..."



Haberin devamı ve Muhsin Akgün'ün set fotoğrafları için:



http://www.hurriyet.com.tr/galeri-40302581



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin