Bergüzar Korel, Koca'dan ağlayarak yardım istedi

Oyuncu Bergüzar Korel, gözyaşları içinde çektiği videoda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya seslenerek SMA hastaları çocuklar için 'yalvarıyorum' diyerek yardım çağrısında bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Bergüzar Korel, Koca'dan ağlayarak yardım istedi

SMA hastalı bebekler için yardım çağrısında bulunan oyuncu Bergüzar Korel, gözyaşları içinde çektiği videosunda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan yardım istedi.

Bergüzar Korel, sosyal  medya hesabından yayınladığı videoda  "Çok özür diliyorum. Böyle bir videoyu gerçekten koymak istemezdim ama ben artık gördüğüm şeylere çok üzülüyorum. Sizin desteğiniz istiyorum. Biraz önce Umut bebeğin sessizce içine ağladığı videosunu paylaştım. Gerçekten duygu sömürüsü yapmıyorum ama ben bir anne olarak bu çocukların bu haline dayanamıyorum. Lütfen sizden rica ediyorum. Bu çocukları sahiplenin. En azından Türkiye'de hakkı olan ilaçları almalarını sağlayın. Sağlık bakanı Fahrettin Koca'ya ve Sağlık Bakanlığı'na yalvarıyorum bu çocukların sesini duyun. Henüz Şubat ayında dünyaya gelmiş bu yavru hakkı olan ilacı alamadığı için şu an Adana sıcağında evde her yeri hortumlar bağlanmış bir şekilde hayatını sürdürmeye çalışıyor. Ben buna dayanamıyorum ve bazı aldığım nefesten utanıyorum" dedi.

 

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sizi üzmek istemiyorum. Ama lütfen sesimi duyun. Bu çocukların sesini duyun. Boğazı delik olduğu için sesi çıkmadan ağlayan o meleğin sesi olun. @umut_bebek_yasasin @ayazbebek2019 @gokalp_sma @ruzgaryuruyecek @sma_mirhananefesol @sma__hamza @sma.enistalha @yagizegedestek @ali_yardim_bekliyor @aliosman_sma @berraya_umut @derineumutol @saving.yigit @muhammedriza_sma @sma_abdulkerime.umut_ol @sma_typ1_fighter_rumeysa @dogu_sma @mercan_a_can @cureforpamir @adayaumutol @sareyeumutol @deniz_sma_ @ahsenesesol @smapoyrazali @ilknur_bebek_sma @sma.umutefe @kumsalaumutol @saving.mert.adrian @sareyeumutol @behopefordemirali

Berguzar Korel (@berguzarkorel)'in paylaştığı bir gönderi ()

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin