Bergüzar Korel kızına 'anne' dedirtmeye çalıştığı anları paylaştı

Bergüzar Korel kızı Leyla'ya 'anne' dedirtmeye çalıştığı anlar sosyal medya takipçilerini güldürdü. "Bu bir dramdır" diyen Bergüzar Korel, üçüncü çocuğu Leyla ile eğlenceli anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Son olarak "Diğer iki çocuğuma yapmadığımı yaptım yine de 'baba' diyor" açıklaması yapan Bergüzar Korel'in kızı Leyla ile çektiği video kısa sürede gündem oldu.

Google Haberlere Abone ol
Bergüzar Korel kızına 'anne' dedirtmeye çalıştığı anları paylaştı

Bergüzar Korel kızı Leyla'ya 'anne' dedirtmeye çalışınca olanlar oldu. Meslektaşı Halit Ergenç ile 2009 yılında dünyaevine giren oyuncu Bergüzar Korel, ilk çocuğu Ali'yi 2010 yılında kucağına almıştı. Çift, yaklaşık iki yıl önce ikinci oğulları Han'a, geçen yıl 3 Kasım'da ise ilk kızları Leyla'ya kavuşmuştu.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Mutlu evliliklerini üç evlatla taçlandıran Bergüzar Korel, çocuklarını gözlerden uzak büyütüyor. Kızı Leyla'ya 'anne' dedirtmeye çalışan Bergüzar Korel Instagram paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu.

"Diğer çocuklarıma yapmadığımı yaptım, 8 - 9 ay koynumda yatırdım ama hala 'baba' diyor." diyen Bergüzar Korel'in kızı Leyla ile eğlenceli anlarını izleyenler gülümsemeden geçmedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin