Bergüzar Korel ile ablası Zeynep Korel arasında buzlar eridi!

Bergüzar Korel ile ablası Zeynep Korel saatlerce telefonda görüştü ve aradaki buzları eritti... Bergüzar Korel'in Amerika'da yaşayan ve temizlik şirketi sahibi olan ablası Zeynep Korel ailesine "Bana iftira attılar" diyerek ateş püskürmüştü.

Google Haberlere Abone ol
Bergüzar Korel ile ablası Zeynep Korel arasında buzlar eridi!

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel'in Amerika'da yaşayan ve temizlik şirketi sahibi olan ablası Zeynep Korel, ailesine "Bana iftira attılar" diyerek ateş püskürmüştü. Bergüzar Korel de ablası hakkında konuşma yasağı kararı aldırmıştı.

Bir TV programında lezbiyen olduğu, sevgilisi için ailesinden para istediği de iddia edilen ve ev arkadaşıyla fotoğrafları yayınlanan Korel, bu söylentiyi ailesinin çıkardığını belirterek "Benim için artık ailem yok" demişti.

Ailesine "Sırtımdan bıçaklandım, manevi bağlar koptuysa maddi bağlar da kopsun" diyerek açtığı miras davası için de "Bu bir miras değil, onur savaşı" yorumunu yapan Zeynep Korel cephesinde yeni bir gelişme oldu.

Son gelen haberlere göre; aylardır hiç konuşmayan Zeynep Korel ve kız kardeşi Bergüzar Korel, saatlerde telefonda görüştü ve aradaki buzları eritti.

Zeynep Korel annesi Hülya Darcan'la aynı şekilde konuşup aradaki gerginliğe nokta koydu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin