Bergüzar Korel hava atışını yaptı!

Ünlü oyuncu, meme kanserine karşı başlatılan projede yer aldı.

Google Haberlere Abone ol
Bergüzar Korel hava atışını yaptı!

Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü’nün meme kanserinde erken teşhisin önemine dikkat çekmek için gerçekleştirdiği “Pembe Top Sahada” projesinin ikincisi gerçekleştirildi. Proje kapsamında Anadolu Efes ve EA7 Emporio Armani arasında oynanan karşılaşma pembe top ile yapılan hava atışı ile başladı. 22 Ekim tarihinde oynanan karşılaşmanın hava atışı ise projeye gönüllü olarak destek veren başarılı oyuncu Bergüzar Korel tarafından yapıldı.



Tüm dünyada “Meme Kanseri Farkındalık Ayı” olarak kutlanan Ekim ayında düzenlenen proje kapsamında Anadolu Efes Spor Kulübü’nün 22 Ekim 2015 tarihinde EA7 Emporio Armani ile oynadığı sezonun ilk Euroleague maçı başarılı oyuncu Bergüzar Korel’in pembe topla yaptığı hava atışıyla başladı.



Meme kanserinde erken tanının önemine dikkat çekmek için projeye gönüllü olarak destek veren Bergüzar Korel, “Meme kanserinde erken teşhisin hayat kurtardığı bir gerçek. Bir kadın olarak sesimi duyurabildiğim tüm kadınların meme kanseri konusunda farkındalık kazanmasına destek olmayı umuyorum. Bu projenin bir parçası olmaktan çok mutluyum” dedi.



Bergüzar Korel hava atışını yaptı!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin