Beren Saat'tin paylaşımı kafa karıştırdı! Son noktayı mı koydu?

Kenan Doğulu ile Beren Saat'in boşanacağı iddiası gündemdeki yerini koruyor.

Google Haberlere Abone ol
Beren Saat'tin paylaşımı kafa karıştırdı! Son noktayı mı koydu?

Doğum gününde yazdığı duygusal mesajla dikkat çeken ünlü oyuncu Beren Saat’ten şaşırtan bir paylaşım geldi.



Beren Saat 26 Şubat'taki, 35. yaş günü nedeniyle Instagram'da "Beren'e neler oluyor?" dedirten bir açıklama yapmıştı. Ünlü oyuncu, "En yakınımda nefreti hissettiğim bu yaş günümde artık ağlamayı aşmış, gelen her derde gülmekteyim. Ayak bastığım en karanlık doğum günüm" diye yazmıştı. Yüklediği fotoğrafta mutsuzluğu sanki yüzünden okunuyordu.



Saat'in 4.5 yıl önce evlendiği Kenan Doğulu ile ayrılık aşamasına geldiği iddia edilmişti. Kenan Doğulu ise ''Boşanıyor musunuz?'' sorusuna ''Aramızda problem yok. Bu söylentiye alışkınız. En az 20 kez duyduk. Biz 'Hayır' dedikçe yine gündeme geliyor. Hiç bitmiyor'' cevabını vermişti.



Konuşulanların ardından Beren Saat'in bugünkü paylaşımı şaşırttı. Oyuncu güvercin fotoğrafı paylaşarak 'Hayatta olacağım' notunu düştü.



Öte yandan Beren Saat önceki gün Instagram hesabında büyük bir temizlik yaptı. Sildiği fotoğraflar arasında Kenan Doğulu ile 30 Temmuz 2014'te, Amerika-Malibu'daki düğünlerine ait kare de vardı.



Takipçileri Beren Saat'e ''Düğün fotoğrafını silmeniz çok manidar'', ''Evlilik bitiyor mu?'' şeklinde yorum ve sorular yöneltti. Oyuncu hiçbirine cevap vermedi. (Posta)






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



I will survive



BErEn Saat (@berenn_saat)'in paylaştığı bir gönderi (6 Mar, 2019, 2:05öö PST)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin