Beren Saat'li reklam kampanyasının kamera arkasında neler yaşandı?

İşte, oyuncunun rol aldığı kampanyanın kamera arkası görüntüleri!

Google Haberlere Abone ol
Beren Saat'li reklam kampanyasının kamera arkasında neler yaşandı?

Kişisel temizlik markası Duru'nun kampanya yüzü olarak seçilen Beren Saat reklam filminde, 'canlılık' vurgusu yapılıyor.



Haziran ayında televizyonlarda yayınlanmaya başlayan ve ünlü oyuncunun rol aldığı Duru Perfume Duş Jeli kampanyasının fotoğraf çekimlerini Nihat Odabaşı gerçekleştirdi. Nihat Odabaşı’nın 8 kişilik ekibine prodüksiyon elemanları, kuaför, makyöz, set ekibi, kostüm sorumluları dahil olmak üzere toplam 25 kişilik bir ekip eşlik etti. Beren Saat "Nihat Odabaşı, güvendiğim ve çalışırken kendimi rahat hissettiğim bir fotoğrafçı, ortaya çok güzel kareler çıktığını düşünüyorum" dedi. 



Çekim günü hazırlıklar ve çekim yaklaşık 15 saat sürdü. Çekilen farklı kareler için Beren Saat 5 kez saç ve makyaj değiştirdi. Çekimde kullanılan kostümler 40 alternatif kostüm arasından seçildi. Ayrıca balonlu karelerin çekimi için sette 100’lerce balon bulunduruldu. Çekimler boyunca yaklaşık 3 bin 500 kare fotoğraf çekildi.



Reklam filminin yönetmenliğini ise dünyaca ünlü yönetmen Marco Pinesi üstlendi. Pinesi, Beren Saat ile çalışmanın keyifli olduğunu vurgularken, Beren Saat de, "İki gün süren çekimlerin her dakikasından büyük zevk aldım; ekiple birlikte eğlendim ve ortaya muhteşem bir kampanya çıktı" dedi.



Reklam filminin rüya sahnesi çekimleri Arboretum’da, sokak planları çekimleri Galata’da gerçekleştirilirken, Film Sokağı platolarında da salon ve banyo dekorları oluşturuldu. Beren Saat’in filmde giydiği kostümler ise ünlülerin moda tasarımcısı Özgür Masur tarafından tasarlandı. Doğa sahnelerinde dikkat çeken kırmızı elbisesini Özlem Kaya hazırldı, tüm styling çalışmalarında ise Hafize Çeliktürk’ün imzası vardı.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin