Beren Saat'in Kadınlar Günü mesajı da beğeni topladı

Ünlü oyuncu 'Kadınlar Günü'yle ilgili bir mesaj yayınladı.

Google Haberlere Abone ol
Beren Saat'in Kadınlar Günü mesajı da beğeni topladı

Mersin'de vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın ardından yayınladığı mesajıyla çok konuşulan ve takdir toplayan ünlü oyuncu Beren Saat bugün de '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' için bir mesaj yayınladı.



Saat'in Kadınlar Günü mesajı da sosyal medyada beğeniyle karşılandı ve "Beren Saat eğer oyuncu olmasaymış kesinlikle yazar olmalıymış. Kalbi gibi kalemi de çok güçlü, tertemiz" gibi yorumlar yapıldı.



Kadına karşı şiddetin sıkça gündemde olduğu bu günlerde kutlama mesajlarını yapmacık bulduğunu belirten Beren Saat, İnstagram hesabından yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi.



Çift olarak biz 14 Şubat'ı pek kutlamayız mesela; diğer günlerimiz gibi sadece yan yana olsak yeter, başka birine ya da birbirimize sevgililiğimizi ispatlamaya hiç ihtiyacımız olmadı. Bugünü de kutlamaya ihtiyacım hiç olmayacak gibi; kadınlığımı her yaşının getirdiği yaradılışsal tüm nimetleri, zevkleri, sezgileri ve kıvrak zekasıyla gururla yaşıyorum ve doğduğum bedeni çok seviyorum.



Kadın kelimesinin ilk çağrışımının şiddet olduğu bugün bu ülkede değersizleşmiş "kutlama" mesajlarından hicap duyuyorum. Ama emekçi kadınlarımızın bayramı tabi ki kutlu olsun!!!



Sessizce hem emeğini, hem anneliğini her gününe sığdırabilen kadınların günü iki kere kutlu olsun!!!!! Susturulmak sanılsa da bazıları tarafından, sessizlik sabırlı bir tercihtir.



Bir gün gücünü toparlayıp niyet ettiğinde seni en yakından tanıyanları bile şaşırtabileceğin, ya da suskun seslerle birleştiğinde seni duymazdan gelenleri sağır edebileceğin ihtimali bakidir.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin