Beren Saat'in cesur pozu olay oldu!

Atiye dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Beren Saat verdiği pozla gündeme bomba gibi düştü. Beyaz elbisesinin eteklerini açarak yerde yatıp poz veren Saat'in fotoğrafını görenler "İç çamaşırı giymemiş mi?" yorumunu yağdırdı.

Google Haberlere Abone ol
Beren Saat'in cesur pozu olay oldu!

Uzun süredir eşi Kenan Doğulu ile boşanma haberleriyle gündeme gelen ve sonrasında evliliğine ikinci şansı veren oyuncu Beren Saat, bir dergi için kamera karşısına geçti. Başrol oynadığı Atiye dizisinin yayınlanması için adeta gün sayan oyuncu, verdiği cüretkar pozlarla herkesi şaşırttı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Repost @basedistanbul ・・・ The #BerenSaat interview is also available in English, please follow the link in bio👋🏻 #basedistanbul

BErEn Saat (@berenn_saat)'in paylaştığı bir gönderi ()

CESUR POZU TAKİPÇİLERİNİ İKİYE BÖLDÜ

Based İstanbul dergisi için çok konuşulacak pozlar veren Beren Saat, pozlardan birini de Instagram hesabından yayınladı. Saat, beyaz gelinliği andıran bir elbisenin altına siyah tül çorap ve siyah topuklu ayakkabı giydi.

Yere yatarak elbisesinin eteklerini açıp poz veren Saat'in paylaşımını görenler ise "İç çamaşırı giymemiş mi?" sorusunu sordu.

Dikkat çeken pozuyla kısa sürede binlerce yorum alan Saat'i eleştirenlerin yanı sıra övgü yağdıranlar da oldu.

Beren Saat'in cesur pozu olay oldu!

Saat derginin "Ünlü olma hali seni nasıl etkliyor" sorusuna ise "Ünlülük, popülerlik ünlü olana kadar çok matah görünüyor. Gerçekten ünlü olduğun gün, bu bir hapishane hatta hücre" yanıtını vermişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin