Beren Saat, Iraklı engelli hayranıyla buluştu, duygusal anlar yaşadı

Ünlü oyuncu, Irak'tan gelen engelli bir genç kız hayranının hayalini gerçekleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Beren Saat, Iraklı engelli hayranıyla buluştu, duygusal anlar yaşadı

Destek verdiği sosyal sorumluluk projeleriyle takdir toplayan Beren Saat, Irak'tan gelen engelli bir genç kız hayranının hayalini gerçekleştirdi.



Ünlü oyuncu adı Anoo Haider olan hayranıyla menajerinin ofisinde bir araya geldi. Yaklaşık yarım saat hayranıyla sohbet eden Beren Saat, genç kıza "Gelecekte ne olmak istiyorsun?" diye sordu.



Beren Saat, Iraklı engelli hayranıyla buluştu, duygusal anlar yaşadı



Genç kız da tek tek ünlü oyuncuya hayallerini anlattı. Bunun üzerine çok mutlu olan ve yaşam sevincine bayıldığı hayranına sarılan Beren Saat, "Seninle gurur duyuyorum" dedi. Iraklı hayranı da Beren Saat'e yanında getirdiği kolyeyi hediye etti. Hemen kolyeyi boynuna takan güzel oyuncu teşekkür etti. Güzel oyuncu duygulanan hayranını sosyal medyadan takibe de aldı. Gözleri dolan Beren Saat, "Seni hep takip edeceğim" dediği hayranının kalbini böylece bir kez daha fethetti. Iraklı hayranı da çok mütevazı bulduğunu söylediği Saat için "Bahar kadar, gökyüzü kadar güzel Beren Saat'i gördüm ya, benden mutlusu yok. Onu çok seviyorum" yorumunu yaptı. 



Öte yandan kadın hakları savaşçısı olan Beren Saat, özellikle destek verdiği sosyal sorumluluk projeleriyle alkış topluyor. Bu yıl peş peşe 2 kez "En Duyarlı Sanatçı Ödülü"nün sahibi olan güzel oyuncu geçen yıllarda yüzü olduğu markanın bir kadın derneğine 100 bin TL bağış yapmasını da sağlamıştı.



BİRSEN ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Etiketler beren saat ırak kolye
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin