Berdan Mardini'den Kenan Doğulu'ya olay gönderme!

Survivor 2023 için gün sayan ünlü türkücü Berdan Mardini, katıldığı bir etkinlikte tayt polemiklerine dahil oldu. Meslektaşı Kenan Doğulu'ya göndermede bulunan Berdan Mardini, tayt polemiği hakkında da dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Berdan Mardini'den Kenan Doğulu'ya olay gönderme!

tv8'de yayınlanan fenomen yarışma programı Survivor 2023'e katılmaya hazırlanan Berdan Mardini, Sabah Günaydın'ın yeni yıl partisinde Yasemin Döngel'e röportaj verdi. İddialı açıklamalarda bulunan Berdan Mardini, tayt polemiğine değinmeden de edemedi. 2022 magazininin en çok konuşulan konularından birisi de tayt polemiği olmuştu.

2023'ün kendi yılı olacağına inandığını belirten Mardini, "Tayt polemiklerine gelince... Ne söyleyeyim ki, spor yaparken tayt giyiyorum ne giyebilirim başka (gülüyor). Şort giyiyorum tayt giyiyorum daha ne giyebilirim. Tayt ile AVM'ye mi gidiyorum ya da taytla buraya mı geldik ne yaptık. Neden polemik oluyor bu kadar? Çünkü Berdan Mardini giydiği için. Pembeyi Kenan Doğulu giydiği zaman polemik olmuyor ama Berdan Mardini giyince öyle oluyor. Yani topçu popçu, türkücü farkı ondan oluyor." ifadelerini kullandı ve Kenan Doğulu'ya göndermede bulundu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin