Berdan Mardini burnunu karıştırıp içli köfte yaptı! Gelen tepkilere ilginç yanıt

Ünlü türkücü Berdan Mardini verdiği röportaj sırasında içli köfte yaptı. Bu esnada burnunu karıştıran Mardini gelen tepkiler sonrası sessizliğini bozdu.

Google Haberlere Abone ol
Berdan Mardini burnunu karıştırıp içli köfte yaptı! Gelen tepkilere ilginç yanıt

TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına annesiyle birlikte konuk olan Berdan Mardini içli köfte yaptı. Mardini'nin kameralara aldırış etmeden burnunu karıştırması izleyicilerin midesini bulandırdı. Hakkındaki "Elinizin lezzeti burnunuzda mı?" yorumlarını gören şarkıcı eleştirilere yanıt verdi.

'Elinizin lezzeti burnunuzda mı?'

Röportaj esnasında evini gezdiren Mardini, daha sonra annesiyle Mardin usulü içli köfte yapmaya başladı. Şarkıcının bu esnada burnunu karıştırması izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan Mardini için "Elinizin lezzeti burnunuzda mı?" yorumları yapıldı.

Berdan Mardini'den ilginç yanıt

Hakkındaki yorumlara sessiz kalamayan Mardini ise "Çok güzel, samimi bir röportaj oldu arkadaşlar. Tamamını izlemenizi isterim, yorumlarına çok güldüm. Valla Allah sizleri var etsin, hepinize sonsuz teşekkürler ve saygılar. Ben kendimle barışık biriyim. Sıkıntı yok. Koca röportajdan çıkan yorumlar burnum. Çok teşekkürler Türkiye" dedi.

Etiketler berdan mardini
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin