Benzin, motorin ve otogaza zam kesinleşti: Benzine 52 kuruş, motorine 50 kuruş, otogaza 45 kuruş zam geldi! İşte İstanbul, Ankara ve İzmir'de benzin, motorin ve otogaza gelen zammın pompa fiyatlarına yansıması

Dolar kurundaki artış benzin, motorin ve otogazı vurdu. Uzmanlar, benzin, motorin ve otogaza gelen zamların diğer zamları tetikleyeceğini belirtiyor. Son gelen zamlar da belli oldu. Benzine 52 kuruş, motorine 50 kuruş, otogaza 45 kuruş zam geldi. Zamların kesinleştiğini EPGİS duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Benzin, motorin ve otogaza zam kesinleşti: Benzine 52 kuruş, motorine 50 kuruş, otogaza 45 kuruş zam geldi! İşte İstanbul, Ankara ve İzmir'de benzin, motorin ve otogaza gelen zammın pompa fiyatlarına yansıması


Akaryakıt fiyatlarına son 3 ayda üst üste zamlar geldi. Benzin, motorin ve otogaza gelen yeni zamlar bu geceden itibaren geçerli olacak. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 52 kuruş, motorine ise 50 kuruş zam geldi. Otogaza ise 45 kuruş zam geldi.

Zamların kesinleştiğini EPGİS açıkladı.

EPGİS'ten yapılan açıklamada "Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı 20/11/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Benzinde 52, Motorinde 50 KRŞ/LT Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur. LPG Otogazda ise 45 KRŞ/LT Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur." denildi.

 BENZİNİN LİTRE FİYATI

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından (EPGİS) alınan bilgiye göre, Ankara'da ortalama 8,20 liradan satılan benzinin litre fiyatı 8,72 lira olacak. Benzinin litresi İstanbul'da 8,15 liradan 8,67 liraya, İzmir'de 8,22 liradan 8,74 liraya çıkacak.

MOTORİNİN FİYATI

Ankara'da ortalama 8,27 liradan satılan motorinin litre fiyatı 8,77 lira olacak. Motorinin litresi İstanbul'da 8,21 liradan 8,71 liraya, İzmir'de 8,29 liradan 8,79 liraya çıkacak.

LPG 8 LİRAYA DAYANDI

LPG'nin litre fiyatı da Ankara'da ortalama 6,95 liradan 7,40 liraya, İstanbul'da ortalama 6,90 liradan 7,35 liraya ve İzmir'de 6,78 liradan 7,23 liraya yükselecek.

AKARYAKIT İSTASYONLARINA AKIN ETTİLER

Zam haberini alan Aydınlı sürücüler, akşam saatlerinde il genelindeki benzinliklere akın etti.

Benzin, motorin ve otogaza zam kesinleşti: Benzine 52 kuruş, motorine 50 kuruş, otogaza 45 kuruş zam geldi! İşte İstanbul, Ankara ve İzmir'de benzin, motorin ve otogaza gelen zammın pompa fiyatlarına yansıması - Resim : 2

Zamdan etkilenmemek için depolarını doldurmak isteyen araç sahipleri akaryakıt istasyonlarında uzun kuyruklar oluşturdu. Pek çok sürücü kredi kartıyla araçlarının deposunu zamsız yakıtla doldururken, Aydın genelindeki akaryakıt istasyonları da akşam saatlerinden itibaren tam kadro mesai yaptı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin