Benzin litre fiyatına bir indirim daha geliyor. Benzin 34 lira seviyelerine inecek: Motorin litre fiyatı hala rekor seviyede

Akaryakıt fiyatlarındaki rekor fiyatlamalarda bu hafta değişiklik olacak. Geçtiğimiz hafta 2 liraya yakın indirime gidilen benzin litre fiyatı yine değişiyor. Motorin 40 liranın üzerinde satılırken beklenen indirim benzine geldi.

Google Haberlere Abone ol
Benzin litre fiyatına bir indirim daha geliyor. Benzin 34 lira seviyelerine inecek: Motorin litre fiyatı hala rekor seviyede

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanma ve Türk Lirası'nın dolar karşısındaki değer kaybı Türkiye'deki akaryakıt fiyatlarını direkt etkiliyor.

Rekor seviyelere çıkan benzin ve motorin fiyatları sürücülerin belini büktü. Geçtiğimiz hafta benzine 2 liraya yakın indirim gelmişti. Ardından salı günü LPG - otogaz litre fiyatında 69 kuruş indirime gidildi.

Herkes 40 lirayı aşan motorin fiyatlarında indirim beklerken yine benzin litre fiyatında indirime gidildiği öğrenildi. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre benzin litre fiyatında 5 Ekim Perşembe gününden itibaren 2 lira 10 kuruşluk bir indirim bekleniyor.

40 liranın üzerinde satılan motorin litre fiyatında ise bir değişiklik olmayacak.

Güncel akaryakıt fiyatları şöyle:

İstanbul
Motorin: 40.17
Benzin: 36.71

Ankara
Motorin: 40.73
Benzin: 37.31

İzmir
Motorin: 40.91
Benzin: 37.42

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin