Benzin istasyonunda şok olay. Bir erkeğe ait kopmuş halde bir cinsel organ bulundu: Polis soruşturma başlattı

Benzin istasyonunda çalışanlar otoparkta gördükleri manzara karşısında şoke oldu. Personelin bildirmesiyle olay yerine gelen polis benzin istasyonu otoparkında kopmuş bir cinsel organ buldu. Kameraları inceleyen polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Google Haberlere Abone ol
Benzin istasyonunda şok olay. Bir erkeğe ait kopmuş halde bir cinsel organ bulundu: Polis soruşturma başlattı

Bir benzin istasyonunda herkesi şoke eden olay yaşandı. Benzin istasyonu çalışanları, otoparkta gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü. Personel tarafından yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen polis, benzin istasyonu otoparkında bir erkeğe ait kopmuş halde cinsel organ buldu.

ABD'din Alabama eyaletinde meydana gelen olay duyanları şaşkına çevirdi. Polis tarafından güvenlik kameraları incelendiğinde benzin almak için istasyona yanaşan kamyon benzin aldıktan sonra uzaklaştı. Kamyonun uzaklaşmasının ardından otoparkta kopmuş bir erkeğe ait cinsel organ görüldü.

Son Dakika.com'da yer alan habere göre istasyona gelen polis ekipleri cinsel organı delil olarak topladı. Konu ile ilgili açıklama yapan polis yetkilileri olayın saldırı ya da cinayet olarak soruşturulmadığını belirtti. Cinsel organın oraya nasıl geldiğinin bir muamma olduğu ifade edildi.

KAMYON ŞOFÖRÜ ARANIYOR

Benzin istasyonundaki kamera görüntülerinde, siyah bir kamyonun benzin almak için istasyona yanaştığı, daha sonra da kamyon istasyondan uzaklaşırken cinsel organın otoparkta görüldüğü kaydedildi. Olayla ilgili soruşturmalar devam ediyor. Polisler istasyon bölgesini çember altına aldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin