Benzemez Kimse Bize neden bitti? Mustafa Keser’den Bülent Ersoy’a sitem: “Bülent Ersoy'un yersiz kaprisleri”

Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan “Benzemez Kimse Bize” programının ekran macerası kısa sürdü. Bülent Ersoy ve Mustafa Keser’in sunduğu program yayından kaldırıldı. Programın yayından kaldırılmasının hemen ardından ise Mustafa Keser, Bülent Ersoy’a sitem etti. Şu sıralar PCR testi nedeniyle orkestrasının tutuklanması ile gündeme gelen Ersoy, bu sefer de Keser’in söyledikleri sonrası çok konuşuldu. Peki, Benzemez Kimse Bize neden bitti?

Google Haberlere Abone ol
Benzemez Kimse Bize neden bitti? Mustafa Keser’den Bülent Ersoy’a sitem: “Bülent Ersoy'un yersiz kaprisleri”

Her Pazar izleyici ile buluşmak için hazırlıkları yapılan “Benzemez Kimse Bize” programı, 2 bölüm yayınlandıktan sonra yayından kaldırıldı. Mustafa Keser ve Bülent Ersoy’un sunumuyla gerçekleşen programının bitişinin arkasından ise Keser’in yaptığı açıklamalar olay oldu. Keser, kısa süre içerisinde yayından kaldırılan Benzemez Kimse Bize programının sona ermesiyle ilgili olarak Bülent Ersoy’a sitem etti.

BENZEMEZ KİMSE BİZE NEDEN BİTTİ?

 Benzemez Kimse Bize neden bitti? Mustafa Keser’den Bülent Ersoy’a sitem: “Bülent Ersoy'un yersiz kaprisleri”

Star TV ekranlarının iddialı yapımları arasında yer alan Benzemez Kimse Bize'nin yayın hayatı kısa sürdü. Şu sıralar sahte PCR testi iddiaları nedeniyle orkestrasının tutuklanmasıyla gündemde olan Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in sunduğu program sadece 2 bölüm yayında kalabildi.

Benzemez Kimse Bize neden bitti? Mustafa Keser’den Bülent Ersoy’a sitem: “Bülent Ersoy'un yersiz kaprisleri” - Resim : 2

2 bölüm yayınlanan program hakkında akşam saatlerinde Keser, 13 bölümlük bir sözleşme imzaladığını ancak 11 bölüm sonra programdan ayrılacağını duyurmuştu.

Benzemez Kimse Bize neden bitti? Mustafa Keser’den Bülent Ersoy’a sitem: “Bülent Ersoy'un yersiz kaprisleri” - Resim : 3

Programın açılış konuşmasını yapan Bülent Ersoy'un konuşması ve davranışları, sosyal medyanın gündemine düşerken Ersoy'un sarhoş olarak yayına çıktığı iddia edilmiş, Ersoy canlı yayında ağzına tek damla içki almadığını heyecanlandığını açıklamıştı.

Benzemez Kimse Bize neden bitti? Mustafa Keser’den Bülent Ersoy’a sitem: “Bülent Ersoy'un yersiz kaprisleri” - Resim : 4

Son programda ise Bülent Ersoy ve Mustafa Keser arasında soğuk rüzgarlar esmiş, ikili birbirleriyle hiç konuşmazken özellikle programın sonlarına doğru birbirlerinin yüzüne bakmamayı tercih etmişlerdi.

"YERSİZ KAPRİS VE TUTUMUNDAN KAYNAKLANMIŞTIR"

Mustafa Keser de sosyal medya hesabından programın bitiş nedeni hakkında sitem dolu açıklamalarda bulundu. Aksaklıkların Ersoy'dan kaynaklı olduğunu belirten Keser, "Bütün aksaklıklar sayın Bülent Ersoy'un yersiz kapris ve tutumundan kaynaklanmıştır" dedi.

Mustafa Keser'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:

Benzemez Kimse Bize neden bitti? Mustafa Keser’den Bülent Ersoy’a sitem: “Bülent Ersoy'un yersiz kaprisleri” - Resim : 5

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin