Benim Tatlı Yalanım'ın posteri görücüye çıktı

Star'ın yeni dizisi Benim Tatlı Yalanım, 13 Haziran'da ekran macerasına başlayacak.

Google Haberlere Abone ol
Benim Tatlı Yalanım'ın posteri görücüye çıktı

Başrollerini Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer’in paylaştığı Star’ın O3 Medya imzalı yeni dizisi 'Benim Tatlı Yalanım'ın merakla beklenen posteri görücüye çıktı.



Masum görünen bir yalanın bir araya getirdiği Nejat(Furkan Palalı), Suna(Aslı Bekiroğlu) ve Kayra(Lavinya Ünlüer)’nın yer aldığı poster; tasarımı, renkleri, oyuncuların enerjileri ve birbirlerine olan  uyumlarıyla büyük beğeni topladı.



Ayrı dünyaların insanları olan Nejat ve Suna’nın gönülsüz başladıkları aşk oyunu hepimizi sarıp sarmalayacak bir aşka doğru ilerlerken,  beğenilen oyuncu kadrosu, sıcacık anlatımı ve eğlenceli hikayesi ile “Benim Tatlı Yalanım” izleyenlerin kalbini saracak.



Yönetmenliğini Barış Erçetin ve Cihan Vural’ın üstlendiği, senaryosunu, Deniz Dargı ile Murat Taşkent’in kaleme aldığı, Ahmet Saraçoğlu, Gonca Sarıyıldız, Aslı İnandık,    Cem Zeynel Kılıç, Sadi Celil Cengiz, SedaTürkmen ve  Ali Yoğurtçuoğlu’nun da  kadrosunda  yer aldığı “Benim Tatlı  Yalanım”, 13 Haziran Perşembe  Star’da başlayacak.



Benim Tatlı Yalanım'ın posteri görücüye çıktı


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin