Benim Şehrim, Benim Sesim’e başvurular için son bir hafta

Beats By Girlz Türkiye’nin kariyerinin başındaki genç kadın müzisyenlere özel hazırladığı atölye ve mentorluk programı ‘Benim Şehrim, Benim Sesim’ için başvurular, gördüğü yoğun ilgi üzerine 27 Aralık’a uzatıldı.

Google Haberlere Abone ol
Benim Şehrim, Benim Sesim’e başvurular için son bir hafta

Genç kadınların yaşadıkları şehirle ilişkilerini müzikle anlatmalarını ve şehrin seslerinden ilhâm alarak kendi müziklerini yaratmalarını hedefleyen program, 22 Ocak - 25 Şubat 2022 tarihlerinde hem çevrimiçi hem de İstanbul’da fiziki koşullarda gerçekleşecek.

Benim Şehrim, Benim Sesim’e başvurular için son bir hafta

Türkiye’den ses tasarımcısı, enstrümancı ya da vokalist bütün genç kadınlara açık olan başvurular sonucu seçilecek 20 katılımcı, ses tasarımının temel ilkelerini öğrenecekleri ve kendi şarkılarını tasarlayacakları müzik atölyelerine ve mentorluk oturumlarına ücretsiz katılacaklar.

Benim Şehrim, Benim Sesim’e başvurular için son bir hafta - Resim : 2

British Council Türkiye’nin Kültürde Kadın Gücü Destek Programı kapsamında hayata geçirilecek ‘Benim Şehrim, Benim Sesim’in eğitmenleri ise, Birleşik Krallık’tan bağımsız müzisyen, ses tasarımcısı, müzik yapımcısı ve eğitmen Mandy Wigby ile İstanbul merkezli müzisyen, müzik yapımcısı ve ses tasarımcısı Beril Sarıaltun olacak.

Benim Şehrim, Benim Sesim’e başvurular için son bir hafta - Resim : 3

Programa katılanlar gelecek yıl Mart ayında yapılacak WOW - Dünya Kadınlar Festivali İstanbul kapsamında canlı performans sunması fırsatı yakalarken, program sürecinde üretilecek şarkılar da bir albüme dönüşecek.

Benim Şehrim, Benim Sesim’e başvurular için son bir hafta - Resim : 4

‘Benim Şehrim, Benim Sesim’ için 27 Aralık’ta sona erecek başvurular Beats By Girlz Türkiye ile British Council Türkiye’nin internet sitelerinden yapılabilir.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin