Benim İçin Üzülme'nin karakterlerine nefret mesajları

İzlenme rekorları kıran dizinin başlattığı tartışma sosyal medyada devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Benim İçin Üzülme'nin karakterlerine nefret mesajları

Ekranların sevilen dizisi Benim İçin Üzülme’nin aşk ve annelik üzerine başlattığı tartışma sosyal medyada devam ediyor.



Hemen her gün dizinin sevilmeyen annesi Nermin ve kızı Emine için, Benim İçin Üzülme’nin resmi sayfalarına nefret mesajları yağarken, güçlü babaanne Melahat’e ise sevgi dolu iletiler geliyor.



Gerçek hayatta da dizideki gibi davranacağını belirten dizinin Melahat’i  usta oyuncu Rüçhan Çalışkur, “Allah korusun bir çocuğumu böyle bir nedenle kaybettiysem,çok acı çeker; ama diğer çocuğumun mutluluğu için her şeyi yaparım.Hele o kızın günahsız olduğunu biliyorsam.Adalet duygum bunu gerektirir.” dedi.



Kendisi de bir erkek annesi olan Çalışkur “Erkek evlat olsun kız evlat olsun doğduğu andan itibaren bizim bir canımız,parçamız. Sonuna kadar destek olmalıyız. Ebeveyn olmak onların hayatını yönlendirmenin dışında, onları çok sevmekle başlar. Ama bu sevgi, kendi iradeleriyle hayatları hakkında seçimlerini engellemekle değil,seçimlerinde onların yanında olmakla gelişebilir. Kendi egolarımızı çocuklara dayatmakla onlara gerçek sevgiyi öğretemeyiz.. Yaşamadan hiçbir şey öğrenilmez. Onlar da seçimleriyle yaşayacak ve her deneyimle hayatı tanıyacaklar. Ben bir erkek annesi olarak oğlumun her kararında yanındaydım. Hep sabırla bekledim, benim yaşantımdan örnekler alıp kendi doğrularını seçmesi için.” Cümleleriyle annelere seslendi.



Dizide  Nermin’i canlandıran Sacide Taşaner ise Nermin gibi davranmayacağını ve tüm annelerin çocuklarıyla iletişim kurmaları ve onları dinlemeleri gerektiğini belirtti.








Sıradaki Haber İçin Sürükleyin