Benim Hayatım ilk bölüm yayınlandı: Benim Hayatım 1. Bölüm izle Star TV

Benim Hayatım, dün akşam yayınlanan ilk bölümü ile ekranlara geldi. Başrollerinde Nilsu Berfin Aktaş ve Genco Özak’ın yer aldığı Benim Hayatım dizisinin yönetmen koltuğunda Orkun Tan otururken, dizinin senaryosunu ise Sadettin Tolan ve Ali Buhara Mete kaleme alıyor. BVB Yapım’ın imzasını taşıyan dizi, yayınlanan ilk fragmanıyla adından söz ettirmeyi başardı. Genç oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Benim hayatım dizisinin ilk bölümünü kaçıranlar için izleme linkini haberimize ekledik.

Google Haberlere Abone ol
Benim Hayatım ilk bölüm yayınlandı: Benim Hayatım 1. Bölüm izle Star TV

Benim Hayatım dizisi, her hafta Star TV ekranlarında Pazar akşamları izleyici ile buluşuyor. Farklı konusu ve genç oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Benim Hayatım dizisinin yayınlanan ilk bölümünde; hayalleri için babası ile beraber İstanbul’a gelen Hayat, bir moda yarışmasına katılıyor. Holding sahibi babasının eski düşmanı çıkan Hayat, kendisini bir intikam oyununun içinde buluyor. İşte Benim Hayatım 1. Bölüm izleme linki!
 
BENİM HAYATIM KONUSU

Benim Hayatım ilk bölüm yayınlandı: Benim Hayatım 1. Bölüm izle Star TV

Yapımcılığını BVB Yapım'ın (Bahadır Özdener) üstlendiği "Benim Hayatım"ın merak uyandıran ilk tanıtımı yayınlandı. Başrollerinde; Nilsu Berfin Aktaş, Genco Özak'ın yer aldığı "Benim Hayatım", hayatın tüm zorluklarına rağmen ailesiyle beraber hayallerini gerçekleştirmek için İstanbul'a taşınan bir kızın hikayesini anlatacak.

Benim Hayatım ilk bölüm yayınlandı: Benim Hayatım 1. Bölüm izle Star TV - Resim : 2
 
BENİM HAYATIM 1. BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Benim Hayatım ilk bölüm yayınlandı: Benim Hayatım 1. Bölüm izle Star TV - Resim : 3

Hayalleri için babası Ökkeş’le İstanbul’a gelen Hayat, Harisoğlu Holding’in moda yarışmasına katılır. Holding sahibi Yılmaz, babasının eski düşmanı çıkınca, kendini bir intikam çemberinin içinde bulur. Büyük bir aile olmak isteyen Yılmaz’ın beklenmedik evlilik teklifi herkes üzerinde bomba etkisi yaratacaktır.

Benim Hayatım 1. Bölüm FULL İZLE

BENİM HAYATIM 1. BÖLÜM FRAGMANI

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Benim Hayatım (@bhayatimdizi)'in paylaştığı bir gönderi

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin