'Benim Dünyam'ın Almanya galası yapıldı!

Beren Saat ve Uğur Yücel’in başrollerini paylaştığı film için Berlin'de gala gecesi düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
'Benim Dünyam'ın Almanya galası yapıldı!

Beren Saat ve Uğur Yücel’in başrollerini paylaştığı, görme ve işitme duyularını kaybeden ve bu nedenle çevresiyle uyumsuz bir çocuk olan Ela ile ablasını aynı sebep ile kaybetmiş Mahir Hoca’nın yollarının kesişmesi ve birbirlerine adanan umut hikayesini konu alan 'Benim Dünyam' filminin Almanya galası Almanya’nın başkenti Berlin’de yapıldı.

 

'Benim Dünyam' oyuncularına sevgi seli

 

Berlin’de bulunan Alhambra Sineması’nda gerçekleşen galaya filmin başrol oyuncuları Uğur Yücel ve Beren Saat katıldı. Galaya yönelik büyük ilgi nedeniyle biletler tükendiği için ek salonlar açıldı.

 

1200 kişilik dev gala



Alhambra sinemasında 7 salonda gerçekleştirilen galaya 1200 biletli izleyici katıldı. Pek çok ünlü simanın yanı sıra Almanya’daki Türk milletvekillerinin de katıldığı galada oyuncular salonları tek tek gezerek seyircileri selamladı.

 

Salon önünde kuyruklar oluştu



Galayı izlemek için bilet bulamayan gurbetçiler de sinemanın önünde sevdikleri oyuncuları görmek için kuyruk oluşturdular. Filmin ardından oyuncuları dakikalarca alkışlayan izleyicilerin gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Uğur Yücel ve Beren Saat filmin ardından gala kapsamında bir söyleşiye de katıldı.

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin