'Benim Çocuğum'un galası yapılıyor

Belgeselin 'özel davetli' galasına ve halka açık gösterimine sayılı günler kaldı.

Google Haberlere Abone ol
'Benim Çocuğum'un galası yapılıyor

Çocukları lezbiyen, gey, biseksüel, trans bireyler olan Türkiyeli bir grup anne babanın hikayelerini konu alan Benim Çocuğum isimli belgeselin "özel davetli" galası 19 Şubat Salı, Atlas Sineması'nda, "halka açık" ilk gösterimi ise 21 Şubat Perşembe günü İstinye Park Sineması'nda yapılacak. Yönetmenliğini Can Candan'ın üstlendiği 82 dakikalık belgesel !f Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali kapsamında, dört kez İstanbul’da, bir kez Ankara’da,  bir kez de İzmir’de gösterilecek.



Ailelerin inkar edişlerini, travmalarını, çaresizliklerini, korkularını, utanmalarını ve kabullenme süreçlerini paylaştıkları film seyirciyi bilinmeyen ve beklenmedik hikayelerle buluşturacak. Uluslararası Af Örgütü'nün evsahipliğinde yapılacak galaya film ekibinin yanı sıra filmde hikayelerini dinlediğimiz aileler de katılacak. Yapım bütçesinin bir bölümü "kitlesel fonlama" yöntemiyle oluşturulan filme destek veren kişi ve kurumların da davetli olduğu geceyi oyuncu Ayça Damgacı sunacak.



Yönetmenliğini Can Candan'ın yaptığı, yapımını Surela Film'in üstlendiği belgeselde ana karakterler, Ömer Ceylan, Şule Ceylan, Günseli Dum, Pınar Özer, Sema Yakar, Nilgül Yalçınoğlu, Zeki Yalçınoğlu, Metehan Özkan ve Mehmet Tarhan. 






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin