Benim Adım Melek dizisinin galası yapıldı!

TRT1'in yeni dizisi, ekran macerasına başladı.

Google Haberlere Abone ol
Benim Adım Melek dizisinin galası yapıldı!

Başrollerini Nehir ErdoğanKutsiMustafa Mert Koç ve Rabia Soytürk’ün paylaştıkları, TRT1'in yeni dizisi Benim Adım Melek, dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle ekran macerasına başladı.



Yapımını Üs Yapım’ın, yapımcılığını Süreyya Yaşar Önal'ın üstlendiği dizinin galası Gaziantep'te yapıldı. Benim Adım Melek'in jenerik müziğini yapan ünlü şarkıcı Aydilge'nin de katıldığı gecede, tüm ekip ilk bölümü birlikte izlediler.



Yaptığı dizi müzikleriyle adından sıkça söz ettiren genç sanatçı Aydilge, jenerik şarkısını hazırladığı Benim Adım Melek adlı yeni dizinin galası için Gaziantep'e gitti.



TRT 1'de yayınlanmaya başlayan dizinin ilk bölümünü, baş rol oyuncuları Nehir Erdoğan ve Kutsi ile beraber izleyen Aydilge, galanın sonunda şarkısını yoğun istek üzerine üste üste iki kez seslendirerek eşine az rastlanır bir bise imza attı.Benim Adım Melek dizisinin galası yapıldı!



 



'Şiddeti özdendiren dizilere müzik yapmam'



Kadın haklarını hiçe sayan ya da şiddeti özendiren dizilere asla müzik yapmayacağını pek çok röportajında dile getiren Aydilge, Benim Adım Melek dizisinde ise tüm zorluklarla mücadele eden Melek karakterini çok sevdiğini ve Türk dizilerinde böyle güçlü kadın karakterlere müzik yapmaktan hep gurur duyacağını dile getirdi.



'Her fidan bir evlat...'



Öte yandan Gaziantep'te dizi adına açılan hatıra ormanına da hem kendi hem de eşi adına birer fidan diken Aydilge; ''Türkiye'nin bir çok yerinde ve yöresinde fidanlar diktik ama Gaziantep'te böyle bir şey nasip olmamamıştı. Vesile oldukları için tüm ekibe sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Her fidan bir evlat... Doğa yarınlarımıza bırakabileceğimiz en büyük servet. Ona ne kadar şevkatli davranırsak o da bizim yarınlarımıza o kadar merhametli davranacaktır. Yeşili korumak bu cennet vatanın her bir ferdinin asli görevlerinden biri.'' diyerek takdire şayan bir açıklama yaptı.



Benim Adım Melek dizisinin galası yapıldı! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin