Beni Böyle Sev'de sinsi planlar

TRT 1 ekranlarında yayınlanan dizinin yeni bölümünde izleyiciyi neler bekliyor?

Google Haberlere Abone ol
Beni Böyle Sev'de sinsi planlar

Orhan Gencebay’ın şarkısıyla isim babalığı yaptığı, pazartesi günleri TRT 1'de yayınlanan Beni Böyle Sev’in yeni bölümünde bu hafta; Güzel bir güne uyanan Ayşem, yanında Ömer’i bulamayınca endişeleniyor. Oysa Ömer’in ona hoş bir sürprizi var.



İş seyahatinden dönen Reha, karısından aldığı müjdeye çok sevinir ve Ömer’i, Ayşem’den tamamen koparabilmek için atağa geçiyor.



Haluk’la birlikte yaşamaya başlayan Nezih, oturdukları evi, Ömer’den gizlediği için vicdanen rahatsız. Ne yapıp edip Ömer’e yardımcı olmanın yollarını arar. Ancak Haluk’la birlikte yaptıkları plan, büyük bir karışıklığa neden olacak.



Sevdiğinin üstüne düşme sırası şimdi Ayşem’dedir. İş görüşmesi için gittiği yerde ilgi gören Ömer, Ayşem’in kendisini kıskandığını farkeder. Nail, hiç ummadığı bir anda aldığı teklife şaşırır. Bu şaşırtıcı teklif, planlarını hızlandırmasını sağlayacaktır.



Reyhan, Nezih’in yaşadığı ailevi sıkıntıyı bildiğini belli eder, Nezih’se Reyhan’ın göründüğünden farklı biri olduğunu farkeder. Ayşem ile Ömer, onları ayırmaya çalışanlara inat birlikteliklerini perçinlemektedir. Ancak tam DA hayallerini kurdukları evi bulmuşken hiç hesapta olmayan bir gelişme olur.



Beni Böyle Sev'de  Zeynep Çamcı, Alper Saldıran, Güven Kıraç, Lale Mansur, Altan Gördüm, Atılgan Gümüş, Didem İnselel, Erdem Akakçe, Bala Atabek, Burcu Altın, Fatih Koyunoğlu, Meral Asiltürk, Mert Turak gibi oyuncular bulunuyor.



BSK Yapım adına Çağrı Bingüller ve Başak Bingüller’in yapımcılığını üstlendiği Beni Böyle Sev, 29 Nisan 19.50’de 12. bölümü ile ekrana gelecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin