Beni Böyle Sev'de düğün var

TRT 1'de yayınlanan dizinin yeni bölümünde düğün telaşı.

Google Haberlere Abone ol
Beni Böyle Sev'de düğün var

Dizinin yeni bölümünde bu hafta, Nail’in zorlu sınavı sonuç vermiş, Ömer onu  Ayşem’i gerçekten sevdiğine ikna etmiştir. Şimdi sıra yüzüklerin takılmasındadır. Anne ve babasıyla konuşan Ömer, onları durumdan haberdar ederek Akçaabat’a çağırır. Ancak Reha ile Nadide’nin buna sıcak bakmaları mümkün değildir. Ömer’i Akçaabat’tan getirmek adına bütün ümidini Nezih’e bağlayan Reha için iş başa düşmüştür.



Ömer’in nişanlanacağını duyan Seda ise büyük bir üzüntü içinde. Ancak yine de pes etmeye niyeti yok. Diğer yandan, Kerem’i yeniden kazanmayı aklına koyan İnci, yeni planını devreye sokuyor.



Akçaabat’a gelen Reha, Ömer’i alıp zorla götürmek istiyor. Ancak bu kez karşısına Nail dikilir. Reha’nın vazgeçmeyeceğini anlamıştır ve bir karar verir.



18 Mart 2013 Pazartesi saat 19.50’de TRT 1 ve TRT1 HD’de 6.bölümü ile yayınlanacak olan Beni Böyle Sev”de  Zeynep Çamcı, Alper Saldıran, Güven Kıraç, Lale Mansur, Altan Gördüm, Atılgan Gümüş, Didem İnselel, Erdem Akakçe, Bala Atabek, Burcu Altın, Fatih Koyunoğlu, Meral Asiltürk, Mert Turak gibi oyuncular bulunuyor. İşte, dizinin yeni bölüm fragmanı:






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin