Bengisu'dan yeni yılda yeni tekli

Müziği ile ABD’den Türkiye’ye uzanan Bengisu, 2021’i yeni bir çalışmayla karşılıyor. Türkiye’nin yurtdışında yaşayan gurur kaynağı müzisyenlerinden Bengisu, merakla beklenen yeni şarkısını Sony Music Türkiye etiketiyle 8 Ocak tarihinde müzikseverlerin beğenisine sunacak.

Google Haberlere Abone ol
Bengisu'dan yeni yılda yeni tekli

Sözü Sezen Aksu’ya, müziği Çetin Akcan’a ait ve 2000’li yılların başında Deniz Arcak tarafından seslendirilen ‘Eyvallah’, Bengisu tarafından yeniden yorumlandı.

Birkan Şener ve Gökçer Turan’ın yeni düzenlemesiyle piyasaya sürülecek olan ‘Eyvallah’, Bengisu’nun Youtube üzerinden yaptığı ‘Benim İçin Söyle Bengisu’ serisinde en çok beğenilen şarkı olmuştu.

Başarılı müzisyen heyecanını şu sözlerle dile getirdi, “Eyvallah gerçekten çok güçlü, anlam dolu ve beni söylerken de dinlerken de çok etkileyen bir şarkı. Cover olarak yayınladığım bu şarkının bir de benim sesimle hayat bulması benim için büyük bir lütuf. Single serüvenime bu şarkı ile devam etme sebebim ise 2020’nin Kasım ayında ‘Bitmedi Daha’ dediğim 2020 yılına 2021 Ocak ayı itibariyle ‘Eyvallah’ deme isteğinin herkeste olduğunu bilmem. Yani 2020’yi bir Eyvallah ile yolcu edelim istiyorum.”

Birkan Şener ve Gökçer Turan şefliğinde; Caner Güneysu, Doğaç Titiz, Hasan Dağlar gibi usta isimlerin bir araya geldiği ekiple çalışan Bengisu, doğal ve samimi bir kayıt ortaya çıkardı. Büyük editler yapılmadan piyasaya sürülen şarkı en doğal haliyle müzikseverler ile buluşuyor.

2021 yılında durmadan üretmeye devam edeceğini belirten Bengisu, şubat ayında bestesi kendisine ait olan bir şarkıyı da dinleyicileri ile buluşturacak.

Etiketler bengisu eyvallah
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin