Ben Burdan Atlarım'da büyük rekabet! Hangi isim yarışmadan diskalifiye edildi?

Show TV’de yayınlanan yarışma programında rekabet iyice artıyor.

Google Haberlere Abone ol
Ben Burdan Atlarım'da büyük rekabet! Hangi isim yarışmadan diskalifiye edildi?

Yarışmanın dün gece yayınlanan bölümde birbirinden ilginç anlar yaşandı. Geçen bölümlerde kadınlar ve erkekler bir arada yarışmışlardı. Bu hafta ise sadece erkekler yarıştı ve hocaların seçtiği zorunlu hareketi yaptı. 7,5 metreden ‘’Geriye Bir Salto Toplu Pozisyon’’da atladılar.



Cuma akşamının ilk yarışmacısı Serkan Tanırgan’dı. Birinciliği kazandığı hafta yaptığı hareket; bu hafta zorunlu hareketti.Daha önceden bildiği bir hareket olmasının getirdiği bir güvenle atlayışını yaptı. Ancak jüriden beklediği puanı alamadı.Ortalama puanı 5.3 oldu.



İkinci yarışmacı ise en iddialı isimlerden biri olan Önder Bekensir’di. Atlayışı jüriden yeterli puanı alamadı ve ortalamada 3.8 puan aldı.



Üçüncü yarışmacı Atilla Taş oldu. Yarışmada çok güzel dostluklar edindiğini ancak kimseye acımasının olmadığını söyleyen Atilla Taş jüri üyesi Yasemin Soysal ile tatlı sert tartışma yaşadı. Yasemin Soysal’a adaletsiz bir jüri olduğunu söyledi ve bir ufak atlayış gerçekleştirirken kaza geçirdi. Jüriden ortalamada 5.2 puan aldı.



Bir sonraki atlayışı Semih Yuvakuran gerçekleştirdi. Duruşu ve düşüşü beğenilen yarışmacı 6.7 puan aldı.



Tony Hill ise atlayışından çok giydiği mayo konusunda eleştiri aldı. Yaptığı hareketi giydiği mayoyla gizlediğini söyleyen jüri üyeleri ortalamada 3.5 puan verdi.



Yarışmanın kendine en güvenen isimlerinden biri olan Bayhan ‘’Geriye Bir Salto Toplu Pozisyon’’ atlayışını gerçekleştirdi. Artık kendine rakip olarak gördüklerinin yavaş yavaş yarışmada etkilerini yitirdiğini ve sadece Semih Yuvakuran’ı rakip gördüğünü söyledi. Önder Bekensir’in favori gösterilmesinin de yanlış olduğunu belirtti. Atlayışı beğenilen Bayhan 6.2 puan aldı.



Yarışamanın 10 metreden atlayan ismi Şener Üşümezsoy zorunlu atlayışı gerçekleştirmeyip kendi istediği pozisyonda atlayınca büyük eleştiri aldı. Superman olduğu için ayrıcalığının olduğunu söyleyen Üşümezsoy kurallara aykırı davranışıyla jüri üyeleriyle tartışma yaşadı. Sonucunda ise Cem Görgül tarafından yarışmadan diskalifiye edildi. 



27 Nisan Cumartesi akşamı yapılacak finalde seyirci oyları da eklenerek haftanın birincisi belli olacak.



Ben Burdan Atlarım bu akşam saat 20:00’de Show TV’de yayınlanacak. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin