Ben Bu Cihana Sığmazam’da flaş transfer! Ozan Akbaba ekrana döndü! Ozan Akbaba kimdir?

Sevilen dizi Ben Bu Cihana Sığmazam yeni sezon bölümleriyle ekranlara geliyor. Başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam'da kadroya dahil olan yeni transfer izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Diziye ünlü oyuncu Ozan Akbaba, Emir Gardaşov karakteriyle dahil oldu.

Google Haberlere Abone ol
Ben Bu Cihana Sığmazam’da flaş transfer! Ozan Akbaba ekrana döndü! Ozan Akbaba kimdir?

Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban, Burak Çelik ve İsmail Demirci'yi buluşturan diziye yeni bir isim dahil oldu.

Ozan Akbaba, Cezayir'le bağlantılı Emir Gardaşov karakterine hayat verecek. Bugün diziye ilk kez dahil olan oyuncu, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı.

 EMİR GARDAŞOV KARAKTERİ HAKKINDA

Ozan Akbaba, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yeni bölümünden itibaren Emir Gardaşov karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

Karakter Analizi: Emiraslan Gardaşov

Azeri iş insanı. Dünyanın en büyük 10 nakliyat şirketinden biri olan "Gardaşov Şirketler Grubu"nun sahibidir. Gemileri Azeri petrolünü bütün Dünya'ya taşır. Ayrıca Türkiye'de ticari yatırımları vardır.

Tam bir futbol fanatiği olan Gardaşov, İskoçya'da bir futbol kulübünün de sahibidir. Evli ve iki çocuk babası olan Gardaşov, Azerbaycan Yüksek Harp Okulu'ndan mezun olmuş, daha sonra Azerbaycan Özel Kuvvetleri'ne katılarak 2008 Karabağ Ağdere çatışmalarında yer almıştır.

2012 yılında babasının ölümü üzerine "Gardaşov Şirketler Grubu"nun başına geçer. ABD vatandaşı olan kardeşi Behram Gardaşov, İran'ın enerji sektörüne yatırım yaptığı ve İran'a petrol ürünleri satttığı için ABD'nin İran Ambargosu'nu delmekle suçlanmıştır. Şu an Kaliforniya'daki bir cezaevindedir.

Emiraslan, Cezayir Türk'le Türkmenistandaki faaliyetleri sırasında tanışmıştır. İkilinin arkadaşlığı kısa zamanda dostluğa dönüşür. İkinci Dağlık Karabağ Savaşı esnasında Türkiye'den yapılan silah sevkiyatında önemli bir rol oynamışlardır.

Gerçek bir Türk milliyetçisi olan Gardaşov, kardeşine yaptıklarından dolayı Amerikan Devleti'ne düşmandır. ABD'nin Cezayir'e ambargo koyduğunu öğrenince ona yardım etmek için İstanbul'a gelir. Cezayir silahlarını Gardaşov'un şirketi üzerinde satarak ambargoyu delmeye başlar.

OZAN AKBABA KİMDİR?

9 Haziran 1982 tarihinde Kars'ta dünyaya gelen Ozan Akbaba, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi iç mimari ve çevre tasarımı bölümünden mezun oldu.

Dizi, sinema filmleri ve tiyatro oyunlarında rol alan başarılı oyuncu ayrıca film müzikleri de yapmaktadır.

2014 yılında Sıla'nın yeni ay albümünde yer alan Vaziyetler isimli şarkının video klibinde oynayan Ozan Akbaba, 2015 yılında Atv'de yayınlanmaya başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas karakterini canlandırdı.

 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin