Belgesel severler için iki yeni dizi

İki yeni dizi, Ormanda Altın ve Yukonlular, Discovery Channel ekranlarında başladı.

Google Haberlere Abone ol
Belgesel severler için iki yeni dizi

Discovery Channel’ın yeni dizisi Ormanda Altın, daha dört yıl önce emlak piyasasının büyüklerinden olan George Wright ile Scott Lomu'yu izliyor. George henüz 25 yaşındayken milyonluk servete ulaşmıştı, 33 yaşındaki Scott ise üç milyonluk lüks evler alıp satıyordu. Ne var ki ellerindeki satışa o kadar odaklanmışlardı ki yaklaşan tehlikeyi farkedemediler 2008 mali krizinde her şeylerini kaybettiler.



1 Nisan Pazartesi günü saat 22.25’te Discovery Channel’da başlayan Ormanda Altın’da ikilimizin bu durumdan kurtulmak için buldukları cevaba, kendi evlerinin ve ailelerinin geleceğini kurtarmak için alacakları hayatlarını kökten değiştirecek karara tanık olacaksınız.



Discovery Channel’ın diğer yeni dizisi Yukonlular'da Alaska'nın ücra bir bölgesinde yaşayan ve tarihinin en sert kışlarından biriyle karşılaşan Tanana toplumu ele alınıyor. 



2 Nisan Salı günü saat 22.25’te Discovery Channel’da başlayan Yukonlular’da; Amerika’nın bilinmeyen bir parçası olan, kutup paraleline sadece 100 km mesafedeki bu donmuş köye misafir olacaksınız. Burada insanlar hayatta kalmak için avlanmak zorunda… Hayat gerçekten zor: susuzluk, açlık, yırtıcı hayvanlar bitmeyen tehditler arasında. 




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin