Belçim Bilgin'den eşi Yılmaz Erdoğan'a destek!

Geçen hafta hakkında boşanma kararı aldığı yönünde haberler çıkan Belçim Bilgin, 'Münaşaka'yı kuliste izleyerek eşine destek verdi.

Google Haberlere Abone ol
Belçim Bilgin'den eşi Yılmaz Erdoğan'a destek!

Yılmaz Erdoğan, uzun bir aradan sonra sahnelere dönmesini sağlayan “Münaşaka” gösterisiyle önceki akşam Harbiye Açıkhava Sahnesi’ndeydi. Gösterisinde, sahneden uzak kaldığı yıllarda hem kariyerinde hem de iç dünyasında gelişenleri, hayata dair güçlü tespitler sunarak aktaran sanatçı, binlerce kişiyi kahkahaya boğdu.



Finalde dakikalarca ayakta alkışlanan Erdoğan’ı izleyenler arasında Nuri Bilge Ceylan, Ayşegül Aldinç, Ersin Korkut, İrem Derici, Gözde Türkpençe, Vildan Atasever gibi birçok ünlü de vardı. Oğlu Rodin ve kızı Berfin de izleyiciler arasında olmasına rağmen eşi Belçim Bilgin kalabalık arasında görünmedi.



Geçen hafta boşanacaklarına dair haberlerin çıkması, bu eksikliğin daha fazla dikkat çekmesine yol açtı. Ancak işin aslı sonradan ortaya çıktı. Film çekimi nedeniyle gösteriye geciken Bilgin’in kuliste olduğu ve gösteriyi oradan takip ettiği öğrenildi. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin