Belçim Bilgin, Yılmaz Erdoğan'la boşanma iddialarına ne yanıt verdi?

Yılmaz Erdoğan Köyceğiz'de yaşarken, Belçim Bilgin de oğluyla Londra'ya yerleşmişti.

Google Haberlere Abone ol
Belçim Bilgin, Yılmaz Erdoğan'la boşanma iddialarına ne yanıt verdi?

Hürriyet'ten Hakan Gence'ye röportaj veren Belçim Bilgin, önümüzdeki hafta vizyona girecek filmi ‘Rüzgar’ ve Ben Kingsley’yle başrolü paylaştığı ‘Backstabbing for Beginners’ı konuştu.



Hakan GENCE / HÜRRİYET



Yılmaz'la yol arkadaşlığımızı önümüze koyduk, hep de yan yana ilerleyeceğiz



* Neden gittiniz?

- ‘Kördüğüm’ dizisinde oynarken karakterimin hikâyesi başta kurduğumuz noktadan uzaklaşınca yabancılaştım ve yapımcılardan izin istedim. Rodin’le tatil yaptığımız sırada yapımcımız aradı, “Tamam, çözdük. İkinci sezonda rolün sonlanıyor” dedi. Telefonu kapattıktan sonra Yılmaz’ı (Erdoğan) aradım ve “Var mısın, yeni bir şey yapalım” dedim. Kabul etti. Ertesi gün Londra’ya gidip Rodin için okullarla görüşmeye başladım...



* Sebep bu kadar basit mi?

- Kendimden ve hep aynı güne uyanma fikrinden sıkılmıştım. Başka bir şehirde, oğlum yeni şeyler keşfederken ona eşlik etmek bana daha anlamlı geldi.



* Boşanacağınıza dair haberler çıktı. Nedir işin aslı?

- Arada güçlü bir bağ olduktan sonra ilişki biçiminin ve isminin ne olduğu önemli değil. Biz yol arkadaşlığını, dostluğu, saygıyı, sevgiyi önümüze koyduk. O yolda hep yan yana ilerleyeceğiz. Bir gün öyle bir karar alsak bile bunun değişeceğini sanmam.



* Peki aşk?

- Başka bir hal alıyor elbette; sevgi, dostluk, vefa, hayat arkadaşlığına bürünüyor. Özellikle de çocuk sahibi olduktan sonra bambaşka bir temposu ve enerjisi oluveriyor.



Röportajın devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin