Belçim Bilgin: Hekimoğlu çok başarılı bir uyarlama

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan, House M.D. uyarlaması Hekimoğlu dizisine konuk oyuncu olarak katılan Belçin Bilgin, Hürriyet Gazetesi'nden Hakan Gence'ye röportaj verdi.

Google Haberlere Abone ol
Belçim Bilgin: Hekimoğlu çok başarılı bir uyarlama

Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu ile ekranlara dönen ünlü oyuncu Belçim Bilgin, Hürriyet'ten Hakan Gence'nin sorularını yanıtladı. Bilgin, sevgilisi Alfredo Di Blasio ile yaşadıklarını, yeni dizisini ve kadın hikâyeleri canlandıran bir oyuncu olarak kadına şiddetle ilgili düşüncelerini anlattı.

Hakan GENCE / HÜRRİYET

‘Hekimoğlu’ çok başarılı bir uyarlama

Hekimoğlu’na hazırlanırken uyarlandığı ‘House M.D.’yi izlediniz mi?

‘House’ çok severek takip ettiğim bir işti. Ama kendi karakterimin girdiği bölümleri izlememiştim. ‘Hekimoğlu’nda oynayacağım belli olunca da o bölümleri etki altında kalmamak için özellikle izlemedim. ‘Hekimoğlu’ dizisi çok başarılı bir uyarlama. ‘Hekimoğlu’nun zekâsı ve hayata bakışı sadece hastane ve hastanedeki olaylar dışında, hayatta hızlı şekilde görebileceğimiz pratikteki bir sürü şeyi anlatıyor. Böyle vizyonu olan bir projenin içinde olmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Ekibin birbirine alıştığı bir diziye sonradan dahil olmak zor mu?

Benim açımdan zor olmadı. Bana çok yardımcı oldular. Herkes çok profesyoneldi. Beni de çok güzel karşıladılar.

Timuçin Esen’le çalışmak nasıl, kolay mı?

Timuçin çok usta bir oyuncu. Zor bir rol olmasına rağmen bir sürü dengeyi bir arada tutarak olağanüstü bir karakter ortaya koyuyor. Onunla oynadığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.

Röportajın tamamını okumak için TIKLAYIN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin