Beknaz Almazbekov, Fenerbahçe'ye mi transfer oluyor? Herkesin merak ettiği soruyu sosyal medyada cevapladı

Galatasaray'ın alt yapısından yetişen ve The Guardian tarafından geleceğin en parlak 60 oyuncusu arasında gösterilen Beknaz Almazbekov hakkında çıkan Fenerbahçe iddialarına kesin bir dille yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Beknaz Almazbekov, Fenerbahçe'ye mi transfer oluyor? Herkesin merak ettiği soruyu sosyal medyada cevapladı

Galatasaray alt yapısının en dikkat çeken isimlerinden biri olan Beknaz Almazbekov profesyonel sözleşmesi olmadığı için sezon sonunda istediği takıma gidebiliyor.

U19 Ligi'nde sezonun tamamlanmasının ardından Kırgız oyuncu için bomba Fenerbahçe iddiası gündeme geldi. Beknaz Almazbekov sosyal medya hesabından Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili açıklamada bulundu.

U19 LİGİNDE YİNE GÖZ KAMAŞTIRDI

Galatasaray alt yapısında bu sezon 21 maçta forma giyen Beknaz performansıyla dikkat çekti. Genç yıldız adayı, 16 gol ve 5 asistlik katkısıyla göz doldurdu.

SOSYAL MEDYADAN YANIT VERDİ

Fenerbahçe iddialarının artmasının ardından genç oyuncu bir sosyal medya hesabına verdiği cevapta, "Haberleri soracaksınız yalan. Öyle bir şey yok. Birileri uydurmuş, öyle bir şey yok. Asla ve asla gitmem" ifadelerini kullandı. Beknaz ayrıca "Galatasaray'dan ayrılmıyorsun değil mi?" sorusuna "Yok" diye kesin bir cevap verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin