Beklenen oldu yarışmacılar ayakta alkışladı! Somer Sivrioğlu MasterChef'e geri döndü: MasterChef Türkiye All Star 21. Bölüm Fragmanı izle

Yurt dışında açtığı restoranının başında durması gerektiğini söyleyerek MasterChef All Star çekimlerine katılamayan Somer Sivrioğlu, bir ay sonra yarışmaya döndü. Sivrioğlu'nun sürpriz bir şekilde döndüğü yeni bölüm fragmanında yarışmacılar, karşılarında ünlü şefi görünce ayakta alkışladı. MasterChef Türkiye All Star 21. Bölüm Fragmanı izle.

Beklenen oldu yarışmacılar ayakta alkışladı! Somer Sivrioğlu MasterChef'e geri döndü: MasterChef Türkiye All Star 21. Bölüm Fragmanı izle

Yurt dışında açtığı restoranının başında durması gerektiğini söyleyerek MasterChef All Star çekimlerine katılamayan Somer Sivrioğlu, bir ay sonra yarışmaya döndü. Sivrioğlu'nun sürpriz bir şekilde döndüğü yeni bölüm fragmanında yarışmacılar, karşılarında ünlü şefi görünce ayakta alkışladı.

Masterchef Türkiye'nin sevilen şeflerinden Somer Sivrioğlu'nun yeni sezon çekimlerinde olmaması pek çok kişinin aklında soru işareti oluşturmuştu. Yurt dışında yeni mekan açtığı için çekimlere gelmeyen Sivrioğlu, yarışmaya sürpriz bir şekilde geri döndü.

Beklenen oldu yarışmacılar ayakta alkışladı! Somer Sivrioğlu MasterChef'e geri döndü: MasterChef Türkiye All Star 21. Bölüm Fragmanı izle - Resim : 2

AYAKTA ALKIŞLANDI

MasterChef'in yeni bölüm fragmanında Mehmet Şef, "Çok sevdiğimiz bir şef, canımız, kardeşimiz, arkadaşımız" sözleriyle Somer Şef'i çağırdı. Sivrioğlu'nun stüdyoya girmesiyle yarışmacılar çok mutlu oldu.

Yeni sezon için heyecanlı olduğunu ifade eden Sivrioğlu, "İnanılmaz bir kadro var ama yani zaten nereye baksam hepsi aynı" dedi.

Sivrioğlu'nun dahil olduğu yeni bölümde ana kadroya giremeyen yarışmacılar arasında yedek kadronun belirlenmesi için bir kez daha yarışılacak.

 MASTERCHEF TÜRKIYE ALL STAR 21. BÖLÜM FRAGMANI IZLE

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin