Bekir Coşkun'un eşi: Türkiye önünde haykırıyorum

Son olarak Sözcü okurlarıula buluşan, duayen gazeteci Bekir Coşkun'un hayatını kaybetmesinin ardından eşi Andree Coşkun, eşiyle ilgili olarak Halk TV'de yayınlanan programda konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Bekir Coşkun'un eşi: Türkiye önünde haykırıyorum

Son olarak Sözcü okurlarıula buluşan, duayen gazeteci Bekir Coşkun'un hayatını kaybetmesinin ardından eşi Andree Coşkun, eşiyle ilgili olarak "Onu çok seviyorum bütün halkın önünde haykırıyorum benim kadar onu bu hayatta hiç kimse sevmedi. Türkiye'de onu sevmeyen hiç kimse yok. Kocamı ben çok sevdim bütün Türkiye bunu duysun çünkü aşkımı haykırıyorum" dedi.

Halk TV'de Özlem Gürses'in sunduğu programına bağlanan Andree Coşkun, "Ben hayatımda tarifi olmayan bir acı yaşıyorum. Bekir'in karısı olduğum için çok mutluyum. Onun eşi olmak bana nasip oldu. Sevgi doluydu, doğayı, hayvanları insanları çok severdi. O kadar büyük bir yüreği ve sevgisi vardı ki herkese karşı... Onu çok seviyorum, bütün halkın önünde haykırıyorum benim kadar onu bu hayatta hiç kimse sevmedi. Türkiye'de onu sevmeyen hiç kimse yok. Kocamı çok sevdim ben, bütün Türkiye bunu duysun, çünkü aşkımı haykırıyorum" dedi.

Andre Coşkun eşiyle ilk görüşte birbirlerine aşık olduklarını söyledi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin