Behzat Ç.'nin başrol oyuncuları Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu ve Berkan Şal 'Az Önce Konuştum'a konuk oldu. Behzat Ç.'nin setinde neler yaşandı? Behzat Ç.'den 2. sezon müjdesi

tv100'ün ses getiren programı Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum'a Behzat Ç.'nin başrol oyuncuları Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu ve Berkan Şal konuk oldu. Behzat Ç. yeni hikayesi "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi" ile ekranlara dönmüştü. Dizinin 2. sezon müjdesi tv100'de verildi.

Google Haberlere Abone ol
Behzat Ç.'nin başrol oyuncuları Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu ve Berkan Şal 'Az Önce Konuştum'a konuk oldu. Behzat Ç.'nin setinde neler yaşandı? Behzat Ç.'den 2. sezon müjdesi

Bu hafta efsane dizi Behzat Ç.'nin başrol oyuncuları Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu ve Berkan Şal; tv100'ün ses getiren programı Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum'a konuk oldu.

Beşikçioğlu, "Biz karakterleri oynarken çok sevdik, kendimizden çok fazla şey koyduk. Ülkedeki eksik olan duyguyu tamamlama üzerine hep bir efor sarf edildi. Sanırım bu da yerine ve hedefine ulaştı." dedi.

Işık'ın, "Hayalet’te neler değişti?" sorusuna İnanç Konukçu, "Ben değiştim, oyunculuğa bakışım değişti o noktada Hayalet yazım olarak da değişti. 10 sene geçti, izledik, yaşadık, tecrübe ettik bu ister istemez bir değişim getirdi." diyerek yanıt verdi.

"Yaşadığımız dönemin en büyük derdi ne?" sorusuna Beşikçioğlu, "Görünür olmak bence çağımızın bir hastalığı." derken Berkan Şal, ‘Aman sende’cilik diyorum. Herkes her şeyden şikayetçi ama kimse müdahale etmemek konusunda ısrarcı." ifadelerini kullandı.

Beşikçioğlu, "Aşk-ı Memnu üçüncü tura dönüyor mesela. Keşke edebiyat bu şekilde kullanılabilse, adapte edilebilse, uyarlanabilse." derken Konukçu da, "Keşke bizi şaşırtsa çok başka yorumunu izleyebilsek." ifadelerini kullandı.

Sette neler yaşandığını anlatan Beşikçioğlu, "Sete bir baktık Behzat Ç.’ye karşı büyük bir sevgileri var bu sevgi öyle bir hale dönüşmüş ki uhrevi bir görevmiş gibi takıldılar. Birinci haftanın sonunda babam öldü hemen döndüm çünkü oradaki insanların motivasyonunu zedelemek istemedim." ifadelerini kullandı.

YENİ SEZON MÜJDESİ

Işık'ın, "Yeni sezon ne zaman başlayacak?" mı sorusuna Beşikçioğlu, "Olacak mı?" sorusu il cevap verirken Şal, "Olsun, olsun" dedi. Beşikçioğlu, "Mayıs, Haziran gibi sete çekmeye başlayacağız." dedi.

"NEŞET BABAYLA BİZİ AYIRAN TELİF"

Neşet Ertaş'ın eserlerinin artık dizide yer almamasıyle ilgili Beşikçioğlu, "O telifleri keşke arzu ettiğimiz ölçüleri değerlendirebilsek, Neşet Ertaş’ta hep Behzat Ç.’yi beraber görmek isteriz ama Neşet babayla bizi ayıran telif." cevabını verdi.

"‘Çok küfür ediliyor’ diyenlere ne diyorsunuz?" sorusuna da oyuncular şu cevabı verdi:

ESKİ İSİMLER NEDEN KADRODA YOK?

Bazı eski oyuncuların dizinin kadrosunda olmamasıyle ilgili Beşikçioğlu, "Fatih oynamak istemiyor demek ki ama bizim Fatih’in kendi inisiyatifi oynasa güzel olurdu ama anlıyorum da yarattığınız karakteri 10 yıl sonra yeniden gündeme getirmek akıllı işi değildir o konuda endişe de duymuş olabilir. Güçlü oyuncu olsa güzel olur." dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin