Begüm Özkan kimdir? Begüm Özkan'dan başkan adaylığı açıklaması

Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Burak Elmas başkanlığındaki yönetimin seçimli olağanüstü genel kurul kararı aldığı Sarı-Kırmızılı kulüpte daha önce Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu adaylıklarını açıklamıştı.

Google Haberlere Abone ol
Begüm Özkan kimdir? Begüm Özkan'dan başkan adaylığı açıklaması

Galatasaray’da Begüm Özkan'ın başkan adayı olacağı iddia edilmişti ancak Özkan bu seçime girmeyeceğini açıkladı.

Twitter hesabından bir açıklama yapan Begüm Özkan, "Bilgi kirliliğine son vermek için buradan da yazıyorum. Yol arkadaşlarımla birlikte bir oluşum için çalıştık. Destek veren, telefon ve varlıklarıyla katkı ssğlayan herkese teşekkür ederim. Ancak, bu karışık ortamda seçime katılmayacağımızın bilinmesini isterim." dedi.

Begüm Özkan, yıllık olağan genel kurulda yönetici Işıtan Gün'e yönelik sözleriyle çok konuşulmuştu.

Begüm Özkan kimdir?

Begüm Özkan, 23 Şubat 1953 yılında Erzurum'un Aşkale ilçesinde dünyaya geldi. Galatasaray Lisesi'nden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdikten sonra 1991 yılında TGRT'de otomobil programı yapımcılığı ve sunuculuğu yaptı. NTV ve CNN Türk’te de çalışan Özkan, otomobil sporları, yarış ve organizasyonlarında yer aldı.

Begüm Özkan'ın 4 yıl art arda Türkiye Bayanlar Ralli Şampiyonu olan ekipte bulunduğu biliniyor.

Begüm Özkan tüm bunlar dışında KADİGER üyesidir. Begüm Özkan, Özhan Canaydın’ın başkanlığı döneminde Galatasaray’da iletişim grubu ve Ali Sami Yen komitesinde gönüllü olarak hizmet vermiştir.

Begüm Özkan avukattır. Adnan Polat’ın başkanlığı döneminde Pazarlama A.Ş.’de görev almıştır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin