Bedeni Gençleştiren, Ruhu Güzelleştiren Reçeteler; Osman Müftüoğlu'nun yeni kitapında

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu uzun bir aradan sonra çıkan yeni kitabı Hayatı Uzatmanın Sırları’nda “100 yıl yaşamak mümkün mü?” sorusuna cevap veriyor ve ‘Müftüoğlu İntegratif Sağlık Yaklaşımı’nın detaylarını anlatıyor.

Google Haberlere Abone ol
Bedeni Gençleştiren, Ruhu Güzelleştiren Reçeteler; Osman Müftüoğlu'nun yeni kitapında

 Hayatı kaliteli uzatmanın sırlarını, kaliteli yaşamın Müftüoğlu süzgecinden geçmiş reçetelerini, hastalanmadan yaşamanın formüllerini paylaşıyor. Kitap, en yeni, en bilimsel bilgilerin yer aldığı bir hayatı uzatma kılavuzu. İthal değil, Türk insanının ruhuna ve fıtratına uygun, yaşlı genç herkes tarafından kolayca uygulanabilir reçeteler içeriyor.



Prof. Osman Müftüoğlu, geliştirdiği integratif (bütüncül) sağlık yaklaşımıyla her hastanın ‘önce insan’ olduğunu hatırlatıyor. İnsanı formüllere hapseden sisteme, kişiyi hastalıktan ibaret gören kimi doktorlara inat; şefkatli bir dokunuşun, sevgi dolu bir paylaşmanın, gülen gözlerle hastanın gözünün içine bakmanın, hastanın elini samimiyetle tutmanın önemini hatırlatıyor.



Prof. Müftüoğlu, insan sağlığına bütüncül bakış getiren önemli bir tecrübe... Sağlıktaki en güvenilir otoritelerden biri. Ünlülerin hayatını teslim ettiği bir otorite… Bir sağlık bilgesi, kimilerine göre ise Türkiye’nin sağlık gurusu...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin