Bebeğini poşete koyup camdan fırlatmıştı. Cani anne hakkında flaş gelişme

Esenyurt'ta yaşanan akıllara durgunluk veren olayda bir anne, bebeğini market poşetinin içine koyarak camdan aşağı atmıştı. Polisin gözaltına almak istediği anne, 'Size ne benim çocuğum değil mi?' ifadesiyle gündem olurken bebeğin ve annenin son durumuna ilişkin bilgi geldi.

Google Haberlere Abone ol
Bebeğini poşete koyup camdan fırlatmıştı. Cani anne hakkında flaş gelişme
İHA

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde yeni doğum yapan bir kadın komşularından market poşeti istedikten sonra 07.00 sıralarında bebeğini poşetinin içine koyarak camdan fırlattı.

Çocuğunu okula götüren bir adam yerde, poşetin içindeki bebeği fark etmiş ve durumu yetkililere bildirdi.

Olay yerine gelen polislere 'Size ne benim çocuğum değil mi?' diyerek tepki gösteren anne ve bebeğin son durumu hakkında bilgi verdi.

HAYATINI KAYBETTİ

Annesi tarafından poşete konularak camdan aşağı fırlatılan bebek, ilk müdahalenin ardından sağlık görevlilerince hastaneye kaldırıldı ancak hayatını kaybetti.

ADLİ MAKAMLARA SEVK EDİLDİ

İhbar üzerine gözaltına alınan anne polis merkezine götürülmüştü. Çalışmalarına devam eden polis ekipleri evde olan bebeğin annesi S.M.Ö. ve anneanne N.G.'yi gözaltına aldı. Anne kızın emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildikleri öğrenildi.

"POŞETİ YIRTIP BAKTIM BİR TANE BEBEK"

Poşet içindeki bebeği sokakta gören İnan Ulutekin, “İki tane çocuğumu okula götürecektim. Tam o esnada bir ses geldi. Hayvan olduğunu düşündüm. Poşeti yırtıp baktım bir tane bebek. Sağ yaşıyordu. Bir tane abla gelip battaniyeyle sardı. Polislere haber verdik. Bebek ağlıyordu üzerinde hiçbir şey yoktu. Ambulansa koyduk gönderdik. Camdan çıkarmışlar atışlar. Kendi çocuklarımı gözümün önüne getirdim. Gerçekten çok acıdım" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: AA-İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin