BBC'nin haberi AKP'yi karıştırdı!

AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik, BBC muhabiri Paul Moss imzalı haberin ardından ortaya atılan iddiaları yalanladı.

Google Haberlere Abone ol
BBC'nin haberi AKP'yi karıştırdı!

BBC'nin kimliğini açıklamadığı ve bir AK Parti Milletvekili'nin partiyi eleştiren demecine yer verdiği haberi, Aydınlık gazetesinde bugün 'O milletvekili Hüseyin Çelik mi?' başlığıyla yer aldı.



Haberde, "BBC muhabiri Paul Moss'a, ismi gizli kalmak kaydıyla konuşan ve Erdoğan'ın ve partisinin Kürt politikasındaki değişikliği sert biçimde eleştiren 'üst düzey milletvekili', AKP içinde merak uyandırırken, büyük bir tartışma da başlattı" diye belitiliyor ve şüphelerin Hüseyin Çelik üzerinde yoğunlaştığı iddiası yer alıyordu.



AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik, iddiaları Twitter hesabından yalanlayarak şu açıklamaları yaptı:



1) Bugün, adı aydınlık ama muhtevası karanlık bir gazete, şahsımla ilgili bazı yalan ve hezeyan dolu iddialarda bulunmuştur.



2)Gazete,benim "Kendi Partisini BBC üzerinden topa tutan"Ak Partili olabileceğimi ima ettikten sonra birkaç gün önceki gibi yine saçmalamış.



3) Öncelikle kendi partim ve tanıyanlar bilirler ki, ben söyleyeceklerini isim vermeden, gizli saklı söyleyen namertlerden olmadım, olamam.



4) BBC ile,içeriği bir tarafa, konuşmuşluğum bile sözkonusu değil. Dolayısıyla gazetenin hakkımdaki iddiaları yalan ve hezeyandan ibarettir.



5) Ak Parti'nin içine fitne sokma çabalarından biri olan bu ve benzeri haberleri yapanlar bilsinler ki, biz o zevki onlara tattırmayacağız.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin