BBC, 'uzak diyarlara' yolculuğa çıkarıyor

'Ben Fogle ile Yaban Diyarların İnsanları', BBC Earth'de başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
BBC, 'uzak diyarlara' yolculuğa çıkarıyor

BBC Earth, ilk bölümü bu akşam yayınlanacak olan 'Ben Fogle ile Yaban Diyarların İnsanları' ile izleyicileri yabanıl coğrafyalarda yolculuğa çıkarıyor.



20 yıl önce çocuklarıyla birlikte Sibirya'ya göç eden bir İngiliz çiftçi, Florida'da taksicilik yaparken Filipinler'de Hindistan cevizi yetiştirmeye karar veren 'Cangıl Neil' ve diğerleri... Maceracı Ben Fogle, sıradan yaşamlarına sırtlarını dönerek uzak diyarlarda yeni bir başlangıç yapanların hikayelerini anlatıyor. 



"BBC'de 'nefes kesen' yolculuk başlıyor" Galerisine Göz At



Fogle, bu akşam yayınlanacak ilk bölümde ise finans sektöründe kazandığı büyük paralardan vazgeçerek ABD'nin Georgia eyaletinde adeta Tarzan gibi yaşamaya başlayan Colbert'i ziyaret ediyor. Değeri milyon dolara yaklaşan malikanesini terk ederek doğada kendi elleriyle inşa ettiği, tuvaleti bile bulunmayan kulübede yaşamaya başlayan Colbert, yeni yaşamının en çarpıcı yanlarını Fogle ve izleyicilerle paylaşıyor.  

  

Fogle, bu ziyareti sırasında pek çok ilginç şey de öğreniyor: Vahşi doğada ve sivrisinek saldırısı altında hayatta kalmanın yolları, mızrakla nasıl kurbağa avlandığı, bataklık suyu içmenin 'faydaları' ve Colbert'in aslında bir 'seks gurusu' olduğunun farkına varması bunlardan yalnızca birkaçı.

 

Türkiye'deki seyircisiyle ilk kez bu akşam saat 22.00'de buluşacak olan 'Ben Fogle ile Yaban Diyarların İnsanları' 45'er dakikalık dört bölümden oluşuyor. 



BBC Earth, TTNet'in IPTV platformu Tivibu aracılığıyla, Türkçe yayın yapıyor.    


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin