BBC muhabiri Gazze'de diz çöküp ağladı. Ölüler arasında kendi arkadaşlarını da görünce kendine hakim olamadı

7 Ekim'de başlayan İsrail - Hamas çatışması sürüyor. Can kaybı ve ölü sayısı güncellenmeye devam ederken bölgede haber yapan BBC Arapça servisinin muhabiri Adnan El-Bursh, Gazze'de yaşananları gözyaşları içinde aktardı. Ölü ve yaralılar arasında kendi arkadaşlarını da gören muhabir dizlerinin üstüne çökerek, "Hayatım boyunca bir daha unutamayacağım şeyler gördüm" dedi. İşte ayrıntılar...

Google Haberlere Abone ol
BBC muhabiri Gazze'de diz çöküp ağladı. Ölüler arasında kendi arkadaşlarını da görünce kendine hakim olamadı

İsrail - Hamas çatışması devam ederken bölgedeki can kaybı ve ölü sayısı artıyor.

Gazze'de yaralananların ve ölenlerin götürüldüğü Şifa Hastanesi'nden haber yapan BBC Arapça muhabiri El-Bursh gördükleri karşısında kendini tutamayarak gözyaşlarına boğuldu.

Cesetler arasında arkadaşlarını ve komşularını gördüğünü söyleyen muhabir El-Bursh, yaşadığı travmatik olayları şu sözlerle anlattı: Cesetler her yerde. Hayatım boyunca bir daha unutamayacağım şeyler gördüm. Burada El-Şifa Hastanesi'nde cesetler her yerde. Yaralılar yardım çığlıkları atıyor, bu sesleri bir daha unutmak imkansız. Ölüler, yaralılar arasında kameraman arkadaşım Mahmud arkadaşı Malik'i gördü. Malik hayatta kalmayı başardı ama ailesi öldü.

"BUGÜN KARİYERİMİN EN ZOR GÜNÜ"

Gözyaşlarına hakim olamayan muhabir, "Burası bizim hastanemiz. İçeride arkadaşlarımız, komşularımız ve topluluğumuz var. Bugün kariyerimin en zor günü." diye konuştu.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin