'Bazı kadınlara da bikini yakışmıyor'

Hürriyet Magazin Konseyi, haftanın öne çıkan olaylarını değerlendi.

Google Haberlere Abone ol
'Bazı kadınlara da bikini yakışmıyor'

Kelebek yazarları Ömür GedikCengiz Semercioğlu ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftanın en çok konuşulan olaylarını yorumladılar.



Bazı kadınlara da bikini yakışmıyor



Mehmet Günsür ve slip mayosu magazin gündeminin ilk sırasına yerleşti. Konsey bu “slip” gündemi tartışmayı ihmal etmedi...



Onur Baştürk: Slip mayoyu her erkek giyemez. Biraz uzun boylu olman lazım. O da yetmez bel bölgen ince olmalı. Azıcık da kas şart.



O zaman yakışır, niye yakışmasın? Çık Fransa’ya, İtalya’ya hâlâ giyen erkekler var. Kadınların da, “Ayy slip mayo mu çok fenağ” yaklaşımından gına geldi. Bazı kadınlara da bikini hiç yakışmıyor, ne yapacağız yani?



Ömür Gedik: Olmamış! Son kararım! Biz kadınlar erkekte slip mayo sevmiyoruz ve sevmeyeceğiz de. 80’lerle birlikte geçmişimizde kaldı slip mayolar. Bir daha moda olursa gerçekten üzülürüm. Aman diyorum.



Cengiz Semercioğlu: Mehmet Günsür’e bile olmamış düşünün artık, hangi erkeğe olabilir ki? Slip iç çamaşırı giyen erkek bile kalmadı, boxer tercih ediyoruz.



Mehmet’in ‘İtalyanlığına’ veriyorum bunu! Kaldı ki herkesin beğendiği, son derece fit bir vücuda sahip... Ama o estetik vücuda rağmen o mayo göz tırmalıyor işte. Gaza gelip deneyen erkekler çıkacak diye korkuyorum.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN



Teknede dans! Mehmet Günsür ve ailesi tatilde


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin